Artiklid ja uudised

UUS TOODE EESTI TURUL!

Turule on jõudnud DVD toiduvalmistamisest huvitatud inimestele. Tegemist on Eesti turul täiesti uue tootega!
Esimene DVD sarjast Maitsvalt Meistriks kannab nime: „10 erinevat liharooga”. DVD on heaks abiliseks nii sulle, kuid kindlasti on tegemist ka suurepärase ja kasuliku kingitusega!


„10 erinevat liharooga” on esimene DVD sarjast „Maitsvalt meistriks”. Tippkokad Angelica Udeküll, Vello Kiviberg, Sergei Trunov, Veiko Ruukel ja Kert Johanson õpetavad teid koos kokaabiliste Madis Millingu ja Tiina Kimmeliga lihtsatest ning kättesaadavatest toiduainetest imepäraseid ning hõrgutavaid roogi valmistama ning neid serveerima. Saate meistritelt hulgaliselt teoreetilisi teadmisi ning näha oma silmaga, kuidas meister, aga ka algaja üllatavalt kerge vaevaga maitsva tulemuseni jõuavad. Iga plaat pakub teile võimaluse võtta osa kuni neljatunnisest koolitusest.
„10 erinevat liharooga” on abiks nii algajale kokale kui ka professionaalsele hõrgutiste valmistajale, sest olulist kõrva taha panekuks jagub kõigile. Meie igapäevategevuse tähtsuselt kolmas tegevus on toidu valmistamine. Selle DVD abil saate üllatada oma lähedasi ning näidata oma uut ja põnevat külge: söögivalmistamise oskust.
„10 erinevat liharooga” õpetab teid valmistama põtra, küülikut, parti, lammast, veist, seafileed, hirve, jaanalindu ja kana.

„DVD „10 erinevat liharooga” avab Teie silmad! Minu silmad on juba avanenud. Oli tõeline üllatus, kui lihtsalt valmistatavad on tegelikult nö "peened toidud". Proovige koos meiega ja ärge enam kunagi hiilake võltstagasihoidlikkusega ega ütelge: " Oh mis te nüüd, minu tase on ainult hakklihakaste...!"
Madis Milling, saatejuht ja näitleja

DVD on müügil:
Kõigis hästivarustatud toidu-ja plaadipoodides ning Rahva Raamatus.
Postimüük toimub läbi: www.cdmarket.eu

DVD pikkus: 240 minutit
Klippide arv: 10 erinevat liharooga
Boonusklipp: pidulik lauakate
Lisaks: ostu-ja retseptispikker, veinisoovitused
Küsi lisa: hifi@cooking.ee

Sisestatud: 28.04.2007

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Maris Vahter Radis Furniture’ist (MV): Peale Lutheri perekonna poolt veekindla vineeriliimi leiutamist Tallinnas asutati 1897. aastal Londonis tütarettevõtte Venesta. 1931.aastal koostöös Venestaga asutatud Isokon seevastu on saanud moodsa disaini ajalukku vineermööbliga. Isokon tootis vineermööblit koostöös selliste maailmakuulsate Bauhausi nimedega nagu Walter Gropius ja Marcel Breuer. 1930ndatel jõudis Isokonile disainida ka Le Corbusier’ büroo. Nüüd, rohkem kui 80 aastat hiljem, samuti saksa ,disainer Michael Hilgers teeb tooteid koos Radis Furniture’ga, valmistades neid Tallinnas. Michael, näed sa siin positiivset ja viljakat pinnast vineeri renessansile?

vaata kõiki