OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

Koostööpakkumine sisekujundajale

Elli 29.08.2015 11:33

Tere!

Pakun koostöövõimalust eneseteostust otsivale sisekujundajale kahekorruselise renoveerimisjärgus eramaja sisustamiseks või sisekujundusel konsultandiks olemiseks. Tegemist on noore perega, kellel ei ole võimalik kallist sisekujundusteenust tellida. Kõik pakkumised on väga oodatud.

Tsiteeri

Mailis 12.09.2015 08:12

Tere! Olen paar aasta tagasi sisekujundust õppinud Tartu Rahavaülikoolis ja see ala meeldib mulle oleks nõus selle sellise summa eest tegema, nagu pererahvas pärast rahule jääb, Lihtsalt teeks seda ka enda jaoks :) asun ise Tartus

Tsiteeri

Kadri 14.09.2015 11:17

Tere!

Tuleksin meeleldi oma nõuga appi. Olen lõpetanud sisekujundus eriala 2013 aastal ning alustamas teekonda selles vallas. Olen kujundanud mõned korterid ja jaganud tuttavatele sisekujundusnõu. Lisaks olen töötanud/töötan firmades, mis on seotud sisekujundsuega: müünud siseviimistlusmaterjale, keraamilisi plaate, eritellimus mööblit. Mulle meeldib end pidevalt täiendada antud valdkonnas. Minu kontakt: 52 58 779. Tasu kokkuleppel, kuid eelkõige olen tänulik antud võimaluse eest end erialaselt täiendada.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.