KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Eeltööd enne tapeetimist

nyke 10.10.2009 18:51

Paneelmaja magamistuba. Eemaldatud 3 vana kihti tapeeti, nii et betoonsein paistab; osa kohti seinast (välissein) on mustjad (ilmselt niiskusest), seinas leidub ka mikrolohke.
Nüüd on soov see katta kas tavapärase või vedeltapeediga.
Kuidas tuleks seina töödelda enne tavapärase tapeediga katmist?

Tsiteeri

Helen 10.10.2009 22:26

Tere,

Tavalise tapeedi alla "tavaliselt" pahteldatakse seinad eelnevalt siledaks ja sirgeks (tapeedid eriti ei veni, seetõttu aluse kõverused on kuskil nurgas ikka näha). Peale pahteldamist krunditakse näiteks valge krunt värviga ja tapeetimine(tapetseerimine) võib alata.
Niiskusekahjustuste vastu seestpoolt on midagi raske ette võtta. Peaks välisseina väljast soojustama või vähemalt paneeli vuugid korda tegema.
Kui miski hallitusseen juba kasvab , peaks enne pahteldamist seenetõrjet tegema. Soodsates tingimustes aga kipuvad hallitusseened tagasi tulema.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Abitop 05.05.2017 19:13

Krohvimine, tapetseerimine, dekoratiivkrohvimine ja palju muud

Tel: +372 58 23 2088
E-post: info@abitop.ee
Web: https://www.abitop.ee/

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.