KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa tapeedi valik

Reelika 17.07.2014 11:21

Tuba on 6×3m ehk siis ristküliku kujuline.Oleks soov panna ühte seina lilleline ja teistesse ühevärviline tapeet.Mõte oli kas lilla või tumepunaste lilledega ja ühevärviline valge või siis kreemikas.Lillelise paneks sinna seina kus on diivan.Kas sellise kujuga tuppa sobib panna lillelist tapeeti ja millisesse seina?

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.07.2014 11:10

Tere!

Mulle tundub ruumis olevat päris palju "visuaalset müra". Soovitaks kreemikat tapeeti ning diivanitagusesse seina võite panna lillelise tapeedi soovitult tumepunaste lilledega sel juhul,kui tapeedi lillemuster on siiski suhteliselt tagasihoidlik - mitte väga suured lilled ja mitte väga kirjuna mõjuv. Samuti võimalusel võiksite lisaks tapeedi vahetamisele mõelda tekstiilide vahetamisele ruumis. Soovitan korrata tapeedi mustris olevaid toone ka tekstiilides. Näiteks uus kreemikasvalge karvase tekstuuriga vaip ,sarnast tooni kardinad, diivani ja tugitooli kate kate,diivanile ja tugitoolilel tumepunased padjad, lisaks põrandavalgusti,mis annab hubasemat valgust võrreldes laevalgustusega jms.
Terviku huvides on alati hea ruumis tehtava muudatusega koos muuta veidi ka ümbritsevat.


Parimate soovidega,
Pilery
Pilery Kangur

Tsiteeri

Re 03.08.2015 10:49

Tere.mul oleks küsimus selline et soovin panna sammuti tuppa lillelist tapeeti .üks sein on ilma auguta sesmõttes et ülejäänud seintes aknad ja uks.tegu eramajaga.hommiku päike paistab sisse ja seega valisin kollaka tapeedi.nii lilleline kui ka ühe värviline on suht sama tooni.kuid millisesse seina panna värviline ja millisesse ühevärviline?
aitäh ja kõike head

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.