KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun nõu seina viimistlusel

J.L 13.10.2014 22:19

Nimelt 70ndate majas kipsi all oli pildil olev sein....kuna augud laudades sees, kas on mingivõimalus kasvõi osaliselt ruumi alles jätta, et tulemus oleks ka ilus....millise viimistlusega see võimalik oleks ?Tänan

Tsiteeri

Pilery Kangur 15.10.2014 15:07

Tere!

Pildi pealt tundub tore sein olema,kuigi laudise olukord väga hästi ei paista.Mulle tundub,et need ümmargused augud võivad seal olla nähtaval. Tuleks valida 1 sein,millel laudist eksponeerida. Soovitatavalt otsasein,milles ei ole (akna)ava. Puhastada puidu pind mehaaniliselt. Seejärel õlitada kas valge või läbipaistva õlivahaga - kõik oleneb ülejäänud ruumi stilistikast ja värvilahendustest. Ülejäänud seinad peaks siledaks tegema ning katma värvi või tapeediga - et "korralikult" vormistatud seintele vastanduks vana, rustikaalselt mõjuv laudis.
Samuti on variant viimistleda kõik seinad siledatena - värvitud ja /või tapeeditud ning osaliselt tekitada ühte seina ala,millest paistab välja laudis. Ehk seinale tekitada nagu "pilt" vanast puidust. See ala võiks olla aga päris suur ning miksmitte ka ära raamida efektse raamiga. Enne mõelge täpselt läbi ala suurus,millises seinas ja kui kõrgel täpsemalt see peaks asuma. Näiteks diivani maht markeerida kergelt eelnevalt seinale ja seejärel vaadake sobiv suurus selle kohale tekitamaks puitu eksponeerivat ala.)



Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.