KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

80nendatel ehitatud maja sisekujundus

Naabrinaine 27.02.2015 21:15

Tere, remondime ja kujundame maja, mis ehitatud 70-80nendatel. Ei ole mingi eriline projekt, - kuidagi iseloomutu, ei meenuta 50nendate stiili just see "õige" loe kole ja iseloomutu 70nendate lõpu stiilis eramu. Arhidekt ei ole eriliselt loominguline olnud. Aknad samad mis mägede suurtel majadel ja pikas esikus 8 ust. Tahaks kodu kujundada omanäoliseks, aga ei oska mingeid stiile siia tuua. Pruunid kapid esikus, sektsioon elutoas ja kahhelplaadid katmas köögi seinu. Kuidagi trööstitu. Mida siia tuua? Minu ideaal on inglise maakodu stiil, aga selline tunnne,et see oleks siin justkui sea selga sadula sättimine. Vanamööbel, roosidega tapeet jvõi kaltsuvaip sobib siia sama halvasti kui õismäe korrusmajasse. Kuidas sisustada kodu omanäoliseks ja moodsaks?

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.02.2015 13:56

Tere!

Mõne lausega on väga raske lahendusi anda.Vajalik arhitektuursete jooniste ja konkreetse olukorraga tutvumine.
Ilmselt võiks osaliselt muuta planeeringut - võibolla võimalik lõhkuda koridori osas osaliselt seinu vms. Pruunid kapid esikus ja sektsioon elutoas on kergelt muudetavad :)
Kõigepealt võiksite endale selgeks teha,mis stiil on südamelähedaseim ja sobivaim 70-80ndate arhitektuuriga majja. Selleks soovitan vaadata erinevaid sisustusajakirju või internetilehekülgi. "Inglise maakodu" imselt ei ole tõesti hea lahendus. 60-70ndate stiil on vägagi põnev,värviline ja inspireeriv.
Võiksite kasutada näiteks ajastutruud mööblit - mida pakuvad renoveerituna paljud - nt. kauplus Retro Osakond telliskivi Loomelinnakus. Nende valikus on stiilset Skandinaavia 50-70ndate renoveeritud mööblit jm. Samuti leiab tapeedialongidest retrohõngulisi tapeete. Eriti tore on ka eklektika - miksides erinevaid stiile võib luua väga omanäolise interjööri. Soovitan kaasata professionaali abiks,et nii suuremahulist kujundamist hallata.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.