KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Triip ja ruut koos ühes toas?

Marge 15.04.2015 22:41

Kas tumesinine ja valge ruut tapeet ning tumesinise, punase ja valge triibuga tapeet ühes toas on sobilik? Lisasin ka näidised: http://www.tapeedid.ee/epood/W-Linear-Stripe-Nautical/ ja http://www.tapeedid.ee/epood/B2689/

Kuidas võiks neid kasutada?

Ettepanekuid ootama jäädes...

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.04.2015 19:18

Tere!

Mõlemat tapeeti võib kasutada ühes ruumis eeldusel,et sinine toon ruudulises ja triibulises tapeedimustris oleksid ühesugust tumesinist tooni.
Ka saab ruumi proportsioone parandada õige tapeedivalikuga. Näiteks madal ruum mõjub kõrgemana kui kasutada vertikaalse triibustikuga tapeeti. Väga pika ja kitsa ruumi korral võiks otsaseintel kasutada tumedamat tapeeti. Kui ruum on väga väike,siis oleks mõttekam piirduda ühe valitud tapeediga.
Kui on suured seinapinnad ilma paljude nn.tükeldusteta uste ja akende poolt ,võiks veel seinte alaosas (1/3 kogu kõrgusest)kasutada ruudulist ja ülaosas triibulist tapeeti. Sobilik oleks ka vastupidine paigutus.
Veel võib näiteks katta 3 seina triibulise ja voodi(diivani)tagune sein ruudulise tapeediga või kogu ruum triibuline ja aknaga otsasein ruudulisega. Variante on palju - ilma ruumi nägematta on keeruline soovitusi anda,sest palju oleneb just konkreetse ruumi proportsioonidest,mööbli paigutusest jms.


Lugupidamisega
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.