KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa diivanilaua ja TV-aluse värvitoonid

Maarja 20.04.2015 18:52

Tere!

Paluksin abi elutoa kujundamisel. Elutuba on pooleldi avatud köögiga (elutuba jääb natukene trepi taha peitu), köögist edasi on väike söögituba, köögi vastas kohe koridor. Seinad on beeži alatooniga valged, lagi valge, põrand naturaalsest tammepuidust. Köök on praegu plaanitud kahe värviga - ülemised kapid valge kõrgläikega, alumised kapid tammespooniga. Söögitoa laud valge kõrgläikega, pruunide toolidega. Uksed on kõik tammespoonist, ka garderoobikapp (köögi kõrval) on plaanitud tammespooniga. Kardinad on valged ja nende ääres heledad kuldse ja hõbedasega paksemad kardinad, teleka taguses seinas tapeet sissepressitud mustriga valge ja väga heleda beežiga.
Esialgu oli planeeritud valgete nahast äärtega diivan beeži riidest kattega, kuid valitud sai lihtsama hooldamise pärast tumepruuni nahast äärtega beeži kattega nurgadiivan. See aga ajas esialgsed plaanid pisut segi :) Alguses plaanisime tv-alust ja diivanilauda valge kõrgläikega, kuid nüüd tundub et see pruuni diivaniga hästi ei sobi. Kuidas ühendada omavahel kõrgläige, tammespoon ja muu mööbel? Milline peaks olema tv-aluse, vaiba, diivanilaua värvitoon ja materjal?
Lisan veel, et ostetud on vaid diivan ja kardinad.

Ette tänades,
Maarja

Tsiteeri

Pilery Kangur 22.04.2015 11:53

Tere!

Kirjeldatud olukorras on kujunduses kasutatud neutraalseid toone,mis ei tohiks kokkusobitamisel mingeid probleeme tekitada,sest kõik sobib omavahel: tammespoon kordub nii mööblis kui põrandas,valgega võib kombineerida aga kõike. Kui valge kõrgläige Tv alusena ei meeldi,siis soovitaks see valida tamme spooniga,niisamuti ka diivanilaud. Soovi korral võib vaibaga (ja diivaipatjadega) tuua ruumi värvi.Võite valida läbiva aktsenttooni -nt. (oliivi)roheline,türkiissinine vms. Kindel valik on ka valge või tumepruun-diivanitooni vaip. Värvi lisavad muidugi alati ka toalilled jms.


Parimate soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Helena 14.07.2016 15:45

Tere,

kui seinad on beežid (hele beež), kas siis valge skandinaavia stiilis mööbel sobitub sellega kokku?
On ka võimalus seinad valgeks värvida, aga parema meelega seda hetkel ei teeks.
Köögimööbel on samuti valge ning tahaseina plaanin panna 12 väikest idamaist seinaplaati (kollase-, tumesinise-, rohelisekirjud). Kas plaadid pääsevad rohkem mõjule, kui nad on ühes reas või kobaras koos (kokku oleks 40x40cm)? Ülejäänud seinaosa sooviksin katta klaasiga (kuna seda on lihtne pärast kokkamist puhastada). Kas see kõik sobitub omavahel kokku?

Vastust ootama jäädes,
Helena

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.