KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvid elutoas

Ella 06.10.2015 10:57

Tere
Peale uuendust elutoas on hetkel seinad üsna tühjad ja plaanis lisada seintele mõned riiulid ja pildiraamid, küsimus on mis tooni need olla võiksid.
Elutuba ise on hele (lagi valge, seinad helekollased, põrand hele tamm, mööbel valge + hele tamm ja plaan soetada ka tumehall diivan ning valge söögilaud.
Kas pildiraamid ja riiulid seintel võiksid olla samuti valged või jääb üldmulje selliselt liiga igav ja valida pigem midagi tumedamat. Ja kas valge söögilaud ja tumehall diivan siinkohal ka sobivad ?

Sai nüüd veidi segane..
Tänud ette
Ella

Tsiteeri

Pilery Kangur 08.10.2015 14:17

Tere!

Siin ei ole nüüd väga rangeid reegleid. Väga pilkupüüdvad on just nn. galeriiseinad,millel võib olla väga erineva raamiga ja iseloomuga pilte kokku sobitatud. Samas valge ja heleda tammetooniga pildiraamid on kindel valik. Olulisem on pigem pilt ja selle sobivus raamiga, siis piltide omavaheline asetamise vahekord seinapinnal ning kompositsiooni sobivus ruumi seinale - see on selline tunnetamise küsimus. Lisan ka mõned illustreerivad pildid.
Valge diivan ning tumehall diivan on igati sobivad.


Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.