KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tapeet

Elle 11.08.2016 13:34

Tere. Kas seinakatte peale võib tapeeti panna või peab enne eemaldama ?

Tsiteeri

Pilery Kangur 11.08.2016 14:38

Tere!

Tapeeditav pind peab olema sile ja stabiilne. Palju oleneb sellest,mis tüüpi olemasolev seinakate on. Kui sellel on märgatavat faktuuri,see on seinast osaliselt lahti vms. siis peaks selle kindlasti enne tapeetimist eemaldama. Kui tapeeditav aluspind (sh. olemasolev seinakate)on sile ja seinas kõvasti kinni,siis võib selle tapeedi alla ka jätta.
Olukorda peaks hindama kohapeal vastava ala spetsialist - kirja teel on 100% tõest vastust hetkel keeruline anda.



Head soovides,
Pilery

Tsiteeri

Maria 25.08.2016 14:35

Tere!

Fliistapeedi peale võib paigaldada teist fliistapeeti, aga pabertapeedile teist tapeeti peale panna ei soovita- see tuleb täielikult eemaldada. Teiste seinakatete puhul on abiks isoleeriv lahustibaasil kruntvärv, millega tapeedi aluspind katta

Tsiteeri

K. 11.05.2018 23:09

Tere. Küsimus tapeedi kohta. Tegu on puumaja väikese korteriga,kus elutuba ja köök on avatud. Elutoa üks väike sein on tehtud servamata lepalauaga ja see on plaanis heledaks jätta ja üke lakkida. Põrandal on tumedam tammeparkett. Soov siis teise kahe seinaga miskit ette võtta. Ühes neist on 2 akent ( üks on suur kaaraken), selle mõtlesime värvida. Aga nüüd see teine sein,see on lepaseina kõrval ja sinna keskele tuleb televiisor( seinale kinnitatult). Sooviks mingit värvi tuppa või pilttapeeti vms aga ei tea ega ei kujuta ette, kuidas see kõik omavahel sobiks ja millise mustriga peaks sein olema? Kuna põrand on tume, siis vist peaks seinad heledad olema? Kas pilttapeet sobib teviisoriga kokku?
Ettetänades,
K.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.