KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põranda tasandamine

Mari 02.06.2012 11:21

Tere, tuli mõttesse, et paneks põrandale laminaatparketi. Varem oli põrandal värvitud papp. Eemaldasime papi ja ilmnes, et selle all olev laudpõrand on väga ebatasane. Mida soovitate teha, et põrand saada piisavalt tasaseks, et sinna hiljem laminaatparkett panna, Pildil on näha, et laudadel on vahed vahel. Varem mainiti, et tasandada tasandus seguga. Kuid see vajub ju liialt laudade vahele. (põrandale on pandud juba varem kaks laudade kihti. Üks kiht jookseb pikki ja teine põiki tuba)

Tsiteeri

Tarmo Titov 04.06.2012 09:02

Tere!

Kuna laminaat paigaldatakse ujuvana, aluspõrandale otse kinni fikseerimata, on lubatud teatud abatasasused. Üks võimalikke lahendustest oleks järgmine: eemalda pinnast kõrgemad naelad ja laua otsad (näiteks lihvides), kata pind tasandavate ning heli summutavate plaatidega (näiteks ISO põrandaplaat), paigalda sellele laminaat.
Alusplaat tasandab suuremad ebatasasud ning samas annab ka põrandale helisummutavad omadused.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.