KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

Soojapidavad kiled?

Milli 15.12.2008 09:31

Mind huvitab , kas on aknakilesid, mida panna klaasakendele, et need rohkem sooja peaksid, kuid samal ajal ka valgust läbi laseksid. Ja kust neid osta saab ning mis hinnaga. Tänan vastuste eest.

Tsiteeri

Marika 05.05.2011 16:23

Kilemeister 22.01.2015 19:37

Tänapäeval on tõesti sellised kiled olemas ja nende tootenimi Low E ehk madala emissiooniga kiled. Üldiselt on nad spetsiifilist tooni - kuldsed, kollakad, pronksjad.

Ühest küljest kena soliidne toon, aga seestpoolt väga peegeldav just õhtusel ajal, kuna tegemist on ikkagi nn. peegelkile, mis sisaldab erinevaid metalle.

Üldiselt võib öelda, et ta kindlasti parandab klaasi soojapidavust veidi, aga imematerjale veel siiski olemas ei ole ja mõistlik oleks parem investeerida uutesse klaaspakettidesse ja nende korralikku paigaldusse.

www.kile.eu
info@kile.eu

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.