KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Seinalülitid

ST 10.09.2014 14:41

Tere,
Kust leida suures valikus dimmerdatavaid seinalüliteid? nii LED valgustite k.a. Led ribade kui ka tavaliste valgustite valguse reguleerimiseks. Puutetundlikuid lüliteid võiks ka pakkuda.

Tsiteeri

Mart Raidaru 11.09.2014 08:38

Tere

Soodsamast hinnaklassist dimmereid leiab erinevatest ehituskauplustest, kallimaid, kus on disainile ja kvaliteedile rohkem rõhku pandud, leiab nt Lumen Art tootevalikust, kuid ka mitmetelt teistelt maaletoojatelt.
LED valgustite puhul tuleb kindlasti jälgida, kas need võimaldavad dimmerdamist, samuti mitmete LED valgusribade valgustugevust ei ole võimalik reguleerida.
Kuna dimmereid on palju erinevaid, siis kahjuks täpsemat vastust on raske kirjutada, sest ei tea Teie valgustite ja LED-valgusribade spetsifikatsiooni.

Tervitades.

Tsiteeri

ST 12.09.2014 09:48

Just olekski erinevaid katalooge vaja. Lumen Arti kataloogid lehitsesin läbi ja ei leidnud endale sobivat varianti (välimuselt).

Tsiteeri

Mart Raidaru 23.09.2014 08:46

ST kirjutas:
Just olekski erinevaid katalooge vaja. Lumen Arti kataloogid lehitsesin läbi ja ei leidnud endale sobivat varianti (välimuselt).


Suur valik on veel Busch-Jaeger'il, keda toob maale ABB, samuti Berker (Silman Elekter), Jung (Talger).

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.