KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Mööblipuhastus

Martin 07.07.2008 14:39

Tere,

Minu küsimus seisneb selles: pehme mööbli puhastamine?
Et üsnagi kiirel määrdub ära pehmemööbel ning koduste vahenditega materjal kulub väga kiiresti.
Et äkki oskaksite aitada,milliste vahentidega pehmet mööblit puhastada ning milliseid vahendeid kindlasti vältida?

Ettetänades

Tsiteeri

MoobelInterior OÜ 07.07.2008 22:12

Tere,

kõigepealt on tarvis teada millise materjaliga on tegu, siis vastavalt ka sellele tuleb valida vahend. Kahjuks jah, tõesti alati ei aita poest saadav. Kõige paremad on ikkagi spetsiaalsed plekieemaldusvahendid. Kohe soovitaksin firma Swipe puhastusvahendeid, neid küll kahjuks kaubanduses ei ole aga võin soovitada kontakti kairerepponen@hotmail.com. Minu auto polstrist näiteks tuli välja kontaktliim ja ei olegi aru saada, et sinna kunagi midagi läinud on.

Lugupidamisega
Regiina Jõhvikas
MoobelInterior OÜ

Tsiteeri

kaire 10.07.2008 13:19

TERE
Soovitan swipe puhastus vahendit.Piserdada peale ,lasta natuke toimida ja puhastada niiske puhta lapiga.Olen saanud sokolaadi ja rasva jälgi ,kohvi ,nätsu ,maasika plekid väljaMida rutem ja varem plekke eemaldada seda paremini pekid tulevad välja ..Kui soovite swipe kohta rohkemat infot siis kirjutage emailile kairerepponen@hotmail.com

Tsiteeri

Mimmi 14.12.2009 16:55

Aga kui tahaks suurt pinda puhastada, mitte plekke välja võtta? Mul on kodus sametist diivanikomplekt, millel käivad patjadel katted ära. Need saab kenasti masinasse panna ja probleemi polegi. Tobe on aga see, et pesust välja tulles on kontrast küljeosadega (kust katteriiet maha võtta ja eraldi pesta ei saa) suur. Diivan on selline kreemikas valge (küleosad juba hallid:)). Olen neid teinud küll mingi pesupulbri veega, aga ega see mingit head tulemust küll ei anna. Pesupulbrit välja loputada on praktiliselt võimatu ja see samet näeb välja nagu saja aasta vanune mängukaru. Ühesõnaga, küsimus on selles, et kuidas saaks sellist suurt pinda kodusel teel ise puhastada nii, et tulemus oleks hea. Puhastusetenust koju kutsuda ei tahaks.

Tsiteeri

Diivanipuhastus OÜ 21.05.2017 01:10

OÜ Diivanipuhastus
http://mööblipuhastus.ee
Tel. 5692 1116

Tsiteeri

mooblipuhastustallinnas.ee 16.05.2018 10:29

Kõige mõistlikum raskete plekkide eemaldamisel on kutsuda oma ala asjatundjad koju, töö tehakse spetsiaalsete vahenditega mida poes ei leidu, ning töö on kiire ja hind pole hirmutav. Soovitan soojalt http://www.mooblipuhastustallinnas.ee/

Tsiteeri

Aivar 18.07.2018 12:21

Pehmet mööblit puhastades tuleks natuke enne maad kuulata ja teada mis aine pleki jättis, sageli kasutatakse kas liiga lahjat või liiga kanget keemiat, viimasel juhul jätab keemia puhastusest jälje ning värvitoonid on erinevad. Kui lasta puhastada elukutselistel ei tule ainult plekid välja vaid kogu mööbel jääb värskem ning puhtam allergeenidest.


http://www.rendimajalaulasmaal.ee/

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.