KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Diivanvoodi igapäevaseks magamiseks

Kadi 05.01.2015 22:24

Soovin osta uut diivanvoodit igapäevaseks magamiseks. Jaa, tean, et need pole mõeldud selleks,aga siiski - mida oleks mõistlik ostmisel jälgida? Millest peaks olema madrats? Karkass jne?

Ehk oskate ka kohe mõnda soovitada.

Ette tänades,
Kadi.

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 12.01.2015 11:25

Tere,

No kindlasti ma ei soovitaks osta diivanvoodit, mis müügil jaekaubanduses. Soovitan pöörduda sooviga pehmemööbli valmistaja juurde, kes teevad eirtöid ja lasta endale teha eritööna. Võin soovitada mõnda tegijat: Kaliif OÜ, Polstergeist OÜ ja Ra Sun OÜ, kontaktid saate internetist. Kui reeglina diivanid on poroloon põhjadel, siis on võimalik kasutada pocket vedrusid ehk samu vedrusid, mida kasutatakse madratsite tootmise juures. Selliseid materjale kasutades saate endale kvaliteetse ja kaua kestva diivanvoodi.

Lugupidamisega,
Regiina Jõhvikas
5588258

Tsiteeri

Tõnis 27.03.2015 14:09

Tere Kadi,

Teeme eritellimusel pehmemööblit. Kui saadate mulle täpsemad kirjeldused, siis leiame kindlasti Teile sobiva lahenduse.

Terv
Tõnis
Tonis@divasoft.ee
www.divasoft.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.