KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Millisesse tsooni teha lastetuba? Millisesse oma magamistuba?

tiina 26.06.2011 16:54

Valida on kahe variandi vahel : kas karjääri tsooni (ruum on tugevas ületoonuses, pool toast asub ülejäänud maja esiküljest väljapool) või kuulsuse tsooni (osaliselt ka suhete tsooni)?
Hea variant pole vist kumbki, aga milline oleks õigem lahendus ja milliste värvide ja elementidega neid tasakaalustada?
Aitäh!

Tsiteeri

Siret Seeder 27.06.2011 11:18

Tere!
Magamistoa jaoks on mõlemad tsoonid head. Küsimus on vaid selles, et kui kodu peauks jääb magamistoale (karjääri tsoon?) liiga lähedale, võib selle ruumi liiga aktiivseks jätta. Lastetuba kindlasti karjääri tsooni ei sobi, pigem kuulsuse tsooni, sest lapsed on nagu tulesädemed ja vastavad antud tsooni energiale.
tasakaalustamine. Kui magamistuba jääb peauksele liiga lähedale, siis on mõistlik sisekujunduse abil see ruum maha rahustada ehk yinistada ehk siis tapeet või struktuurne pinnakate, lopsakad kangad, maas vaipkate või vainad. Kindlasti ei soovita kasutada sinist tooni ja liiga palju peegeldavat pinda, klaasi ja peeglit. Hea tonaalsus on kreemjas, kollane, beez, pruun jne. Põhimõtteliselt kõik on soositud v.a. sinine, lilla, hall, hõbedane, valge ja must ja läikivad materjalid. Loomulikult peab ruum sobima magamistoa kahele omanikule, mehele ja naisele (mis energias nad on sündinud). Lastetoa kujundamisega on lihtne, sest antud tsoon (kuulsus) võimaldab olla aktiivne, elurõõmus.
Tervitades,
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.