KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

segadus baguade määramisel

Linda Sutt 28.10.2014 12:04

Tere,

kõigepealt tänan juba ette, kui suudate mu küsimusest aru saada ning kas või veidike nõu anda. Minul küsimus selles, et sai ostetud korter ning mina, kui suur feng shui tavade austaja ning huviline, hakkasin kohe mõtlema ja joonistama, mida saaksin hakata muutma ja rakendama. Samas tekkis ebakindlus, sest äkki olen erinevaid tsoone valesti tõlgendanud. Korteri planeeringut vaadates näeb, et vasakul on tuba, mis just kui ulatub välja. Kas seda tuba peaksin lugema jõukuse ja õnne alaks? See omakorda tähendaks, et puuduvad tervise ja tarkuse alad. Või vaadata ülejäänud korterit kui tervikut ning arvestada seda tuba kui jõukuse võimendajat?

Tänan ette,
Lugupidamisega,
Linda

Tsiteeri

Siret Seeder 05.11.2014 11:08

Tere!
Vabandage viivituse pärast, olin Hiinas.
Korteri erinevate põhjapindade bagua jagamisest on pikemalt (näidete abil) juttu ka minu raamatus "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine"
Esmapilgul võib öelda, et tegemist on tsooni ületoonusega. Sinu küsimuse viimane väide on õige. Pigem mõjutab rahulolu tsooni ületoniseerivalt.

Lugupidamisega
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.