KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Laste tsoon wc-s

Päike 07.10.2015 16:54

Lisan küsimuse uue teemana igaksjuhuks, äkki eelmise teema vastus ei olnud näha:

Mida võiks teha töö aktiveerimiseks laste/tuleviku tsoonis, sest seal asub meil wc? Ruum ise on suhteliselt ruumikas, otse ukse vastas väike aken ning seinad savikrohviga (pruunid).
Saan aru, et kaunistama seda ruumi ka eriti ei peaks..

Tänud!

Tsiteeri

Siret Seeder 09.10.2015 15:54

Tere!
Mis probleem on WC kujundamisega? Tõepoolest ei tooda esile tualettpotti, kraanikausi ja vanni äravooluauku (toru), aga muidu ruum nagu ruum ikka. Oluline on tõsta pilk põrandalt (potilt) kõrgemale ja seda saab edukalt teha sisekujundusdetailide ja -materjalide abil.
Mis värvi on tualett? Selleks, et seda valdkonda toetada on oodatud siin must/valged toonid (kontrastid), säravad, läikivad toonid, kaarjad vormid, siis hakkab ainuüksi ruum seda eluvaldkonda toetama. Samas, kuna see eluvaldkond vastab Metalli stiihiale ja tualettruum Vee stiihiale. Ja Veel on võime viia Metallist jõudu välja, siis on mõistlik Metalli energiat tugevdada. Seega tasub ruumi sisse tuua Maa ja Metalli elemendiga seotud sisekujundusdetaile ja lahendusi. Eraldi tsooni aktiveerijatest on juttu minu raamatus "Laste, loovuse ja tuleviku feng shui". Mis veel? Kui sa teed vannitoas/tualettruumid muudatusi, siis tuleb taotlus (soov, eesmärk mõttetasandil) juurde lisada, muidu on tegemist tavalise nännindusega.
Meie e-raamatud leiad siit: www.heaenergiakeskus.ee Kindlasti saab neid ka raamatukogust laenutada.
Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.