KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Köögi töötasapinna värvimine

Maria 22.08.2016 21:15

Tere!

Hetkel ei ole võimalik uut köögimööblit soetada ja tahaks üle värvida köögi töötasapinna. Mis sorti värvi ja krunti oleks kõige parem kasutada?

Ette tänades,
Maria

Tsiteeri

Kristi 23.08.2016 11:28

Tere, Maria!

Pildilt paistab, et töötasapinna kate on katki, sellisel juhul tuleks lahtine osa eemaldada ning ebatasasused pahteldada kahekomponentse autopahtliga, mis kuivab eriti tugevaks. Seejärel lihvida pahteldus ühtlaseks ning karestada ülejäänud töötasapind. Lihvimistolm eemaldada hoolikalt niiske lapiga. Nakkeks soovitame lahustibaasil krunti Master Base ning pealisvärviks on sobib kvaliteetne veebaasil mööblivärv Master Novus, mida saab toonida soovitud toonis. Pealisvärv kanda pinnale madalakarvalise rulliga 2-3 kihis ning lasta kuivada vähemalt 24h. Tulevikus pinna puhastamiseks kasutada pehmet harja või švammi ning vältida kõrge leelisusega puhastusvahendite ja tugevakiulise harja kasutamist.

Heade soovidega,
Kristi

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.