KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Tammepuit

Madli 07.11.2014 16:17

Tere !

Sooviks teada kuidas oleks kõige mõistlikum puhastada tammepuidust söögilauda. Nimelt kastsin lille ja veidi läks vett ka lauale, hiljem seda puhastama asudes (vee ja lapiga) ei tulnud see maha, kuna lille olin varasemalt ka väetanud siis ilmselt väetisevedelik koos mullaebemetega imendus laua sisse ja nüüd seal on suur tume ring, mis veega hõõrudes ei tulnud maha, tundus et jälje pindala laienes.


Millega eemaldada lilleväetise jälge?
Teine mure on tammepuidust telekalauaga, kus jäi küünlarasva jälg, mis ei taha maha tulla. Kuidas seda oleks kõige mõistlikum eemaldada?

Tervitades,
Madli

Tsiteeri

Erki Tiivas 17.11.2014 13:05

Tere

Jääb mulje, et puit on kaitsmata. Kuigi tammepuit on suhteliselt tugev ja tihe, siis imendub vedelik ka sellesse. Suudaksin vastata täpsemalt kui näeksin neist olukordadest fotosid. Võite ilmselt need laadida ka siia keskkonda alloleval lingi kaudu või saata mulle e-postiga info@pinnahooldus.ee. Reeglina ei aita puitu imendumise korral muu kui lihvimine. Mõnikord on abi eelnevast puhastamisest erikemikaliga mis tungib sügavamale ning seejärel lihvida. Sellised ained ei ole tavakaubanduses saadaval, kuna nõuavad erioskuseid ja teamisi nende käsitlemisel.

Parimatega

Erki Tivas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.