KÜSI NÕU KÜTTEKOLLETE SPETSIALISTILT

Kivisöe ahi

Rando 31.07.2011 10:39

Tere,

Üks vana kivisöe ahi tuleks üle vaadata - maja omanik väidab et seda pole ammu kasutatud aga ei tea täpselt miks. Asub meriväljal. On teil kedagi kes võiks sellist asja tunda? Praegu käib majakse keskkütmine elektriga, aga soov on talviseid küttekulusid tugevalt optimeerida.

Rando

Tsiteeri

OÜ Potipoiss 16.11.2014 20:20

Tere.

Usun, et tänaseks on olukord juba lahendatud. On juttu kivisöe ahjust aga eeldame, et tegemist on ikkagi keskkütte katlaga, mida köetakse kivisöega. Olukorrale saab hinnangu anda korstnapühkija. Kui on vajadus kaasaegsema lahenduse järgi, siis tänapäeval minnakse tihtipeale üle pelleti katlale. Aga nagu ikka, siis vajab iga selline situatsioon personaalset lähenemist.

Tsiteeri

Mihkel 19.12.2015 22:16

Kivisöega kütmine on üsna ropp töö. Ilmselt on tegemist Viadrus vms kivisöekatlaga.
Mugavam ja puhtam oleks panna pelletiküte. Soovitaks kogemustega keskküttesüsteemi spetsialistil katlamaja üle vaadata.
http://www.cerbos.ee

Tsiteeri

arijus 04.03.2024 14:13

Meie teenuste valik sisaldab:

Rahvusvaheline ja siseriiklik kaubavedu: olenemata sellest, kas teie kaubavedu liigub riigisiseselt, rahvusvaheliselt või piirkondlikult, on meil kogemusi ja ressursse, et tagada selle ohutu ja õigeaegne kohaletoimetamine.

Logistikateenused: Meie meeskond suudab tagada tõhusa ja optimeeritud kaubamarsruudi, säästes aega ja raha.

Spetsiaalne lastivedu: kui teie veos nõuab erilisi transporditingimusi, on meil kogemused ja seadmed selle ohutuks ja tõhusaks teostamiseks.

Tugev klienditeenindus: väärtustame iga klienti ning püüame pakkuda kõrgeimat teenindus- ja kliendituge.

Toetuge meie kogemustele ja oskustele ning me anname endast parima, et teie lasti täpselt, ohutult ja tõhusalt kohale toimetada. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada lisateavet meie teenuste ja teie ettevõtte vajaduste järgi kohandamise kohta. https://www.arijus.lt/paslaugos/kroviniu-ekspedijavimas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.