Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Multifunktsionaalne mööbel väikestesse eluruumidesse

Ruumipuudus on tänapäeval üks levinumaid probleeme kodu sisustamisel ja seetõttu on väga populaarseks muutunud kõikvõimalikud multifunktsionaalsed lahendused:

mööbel, mida saab toas lihtsate liigutustega ümber tõsta ja päevaks peitu lükata.
Näiteks C.L.E.I on Itaalia firma, kes pakub kompaktset, kuid mitmeotstarbelist mööblit, sealhulgas kirevavärvilist mööblit just noorte tubade sisustamiseks.




Kui seina seest välja tõmmatavad voodid pole mingi uudis, siis laud, mille saab muuta voodiks on midagi uut.
Hästi kombineeritud laud/voodi, laud/diivan sobib eriti hästi väiksesse magamistuppa.


Multifunktsionaalne mööbel aitab ruumi säästa, voodit saab päevaks peita ühe liigutusega ja õhtul sama lihtsalt jälle lahti voltida.





Kuid arukad ja kompaktsed lahendused on kasulikud ka mujal kui ainult noorte või lastetoas. Näiteks väikeses korteris, kus puudub eraldi ruum köögiks, võib paigaldada magamistoaga ühte ruumi ka kokkupandava väikse kööginurga, mille saab vastavalt vajadusele kokku lükata või välja tõmmata.





Kuna multifunktsionaalne mööbel on muutunud nii moodsaks ja ilusaks, siis pole enam vaja pead murda kodu väiksuse üle vaid keskenduda funtsionaalsusele ning nutikale planeeringule ja muuta multifunktsionaalse mööbli abil oma elamine ruumikaks ja toimivaks igas olukorras.

Jääb vaid loota, et peagi pakub mõni Eesti mööblifirma, mööblipood ka selliseid multifunktsionaalseid lahendusi.

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: http://mocoloco.com/
http://www.furnitureandhomedesing.com/
http://www.homedosh.com/

Sisestatud: 13.02.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki