Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Eestlaste maitse-eelistustel valitud tapeedikollektsioonid

Üks kiiremaid ja tõhusamaid viise interjööri ilme muutmiseks ja värkendamiseks on seinte katmine uue tapeediga. Tänu tapeetide mustri- ja värvivaliku rohkusele saate kujundada ruum vastavalt oma maitsele ja trendidele.

Suurepärast ja laia tapeedivalikut pakub meile Muster Sisustussalongi tapeediosakond.
Sealne valik on kujunenud eestlaste maitse-eelistusi järgides ja 17 aastase kogemuste tulemusena.

Muster Sisustussalongi suurimaks plussiks on väga lai ja mitmekülgne kohapealne kaubavalik – rohkem kui 450 erinevat artiklit, lisaks on võimalik valida sadade tellitavate toodete seast.

Valikus on paber-, fliis-, vinüül- ja fototapeete. Samuti leiab valikust ka naturaalseid looduslikest materjalidest (bambus, sisal) valmistatud seinakatteid ning kangastapeete, milles kasutatud töödeldud siidi või muid tekstiile.

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Raval

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Raval

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Muster Sisustussalong on ainuesindajaks järgmistele väga kõrgelt hinnatud tapeedibrändidele:
A. Sanderson, W.Morris, Harlequin, Zoffany, Smith&Fellows – viimased on kõik Inglismaa tootjad.
Lisaks esindatud Hollandi ja Belgia brände: Eijffinger, Hookedonwalls, Omexco. Skandinaavia stiilis tapeete toodab firma Duro Rootsist ja Fiona Taanist.

Lisaks eelpool mainitud tootjatele leidub valikust ka:
Texdecor, Casadeco, Casamance, Sirpi, Parato, Decor Maison, Galerie, Fine Decor, Brewster, Coordonne, Hohenberger, Sandudd, Design Department, Decoprint, Lavmi, ICH, Atlas Wallcoverings ja Noordwandi tapeete.

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Mõned soovitused, mida tapeedi ostmisel silmas pidada:
• väikesed ruumid paistavad suurematena, kui seinad ja laed on heledates toonides. Suured ruumid muutuvad hubasemaks tumedate tapeetide abil.
• erinevate mustrite või värvidega on võimalik korrigeerida ruumide proportsioone, paigaldades näiteks otsaseintele teist värvi tapeedi või kasutades ruumi kõrguse reguleerimiseks poorte. Püsttriip teeb toa kõrgemaks.
• varjulistes tubades kasuta erksamaid päikeselisi toone või sooja varjundiga pooltoone. Päikesepaistelistes tubades muutuvad erksavärvilised tapeedid veel intensiivsemaks, seega peaks neisse tubadesse valima heledamad ja jahedamad toonid.
• hele mööbel pääseb paremini esile tumeda tapeedi taustal ja vastupidi.
• suur muster tapeedil pääseb siiski mõjule vaid suurtel lagedatel seintel, väikeses ruumis võiks piirduda väiksemustrilise või ühevärvilise tapeediga.
• kui elutoa seintel on palju pilte, sobib seinale kas struktuur- või tekstiiltapeet. Kui aga on tegemist ühe suure pildiga, sobib ka mustriga tapeet, kuid tuleb silmas pidada, et muster ei hakkaks domineerima pildil kujutatu üle.
• ka toa lage võib tapetseerida.
• kauplusesse võiks kaasa võtta ruumis esinevate mööbliesemete või vaipade värvinäidised, et võrrelda tapeedi ja muude sisustuselementide sobivust
• tapeedinäidiseid tuleks kindlasti vaadata loomuliku valguse käes: kui vähegi võimalik, võiks kataloogi või tapeedi näidist koju kaasa paluda, sest kaupluse ja koduse toa valgus võivad üksteisest kardinaalselt erineda
• kataloogist tapeedinäidise vaatamisel tuleks kataloog tõsta püstiasendisse, eriti läikivate tapeetide puhul, kuna valgus võib tapeedi pinnal väga erinevalt mängida ning lõpptulemus jääda ettekujutatust sootuks erinev.
• kallimate disaintapeetidega ei pea katma tervet seina, vaid neid võib kasutada ka huvitava aktsendina näiteks värvitud seintega ruumides.

Muster Sisustussalonge külastades aitavad alati tapeete valida ka salongi abivalmid teenindajad.

Vaata ka all olevast galeriist väikest valikut Eijffinger brändi tapeete:

Sisestatud: 26.03.2014

Muster Sisustussalong

Tel:
679 1746 ,679 1742
Aadress:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Väliköök on õueala süda

Väliköök on õueala süda

Kas kaalute avatud terassi või varjualuse puhkeala vahel? Meie kliimas on vihma võimalus peaaegu iga päev. Suvel on Eestis keskmiselt 25 selget päeva. Seega parem on omada katusealust grillimisala. See, kas saate päeval päikest võtta või mitte, on suur küsimärk kuid grillimist ei tohiks takistada ükski vihmahoog. Grillmaja ei pea olema köetav, kuid parem võimalus oleks õhukindlad seinad ja aknad kui lihtsalt markiis.

Kõigil on teada, et köök on kodu süda. Suvel veedame palju aega väljas ning ka õuealal peab olema oma süda.

vaata kõiki