Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Kinnisvara ülevaatus enne tehingu sõlmimist

Oled soetamas kinnisvara? Hea plaan on lasta pind professionaalide poolt üle vaadata juba enne tehingu sõlmimist, et vältida hilisemaid lisakulutusi laisalt tehtud remondi parandamiseks, lisainvesteeringuid korteri/maja elamiskõlblikuks muutmiseks ja muude kitsaskohtade likvideerimiseks.

Samuti on seda mõistlik teha uue arenduse puhul, kus on võimalik koos ehitajaga viia sisse muudatused ruumiplaanis ja viimistlusmaterjalide valikus, et vältida valmis korteri kohest muutmist/remonti ning seeläbi maksta topeltsummasid asjade eest, mida on võimalik muuta juba enne ehitust ning seeläbi säästa raha!

 Allikas: heaplaan.ee

Allikas: heaplaan.ee

Meie oskame öelda, mida on mõistlik uue kodu soetamise juures tähelepanelikult uurida, saame pakkuda eeldatavate kulutuste maksumusi ning juhtida tähelepanu kohtadele, millest kinnisvaramaakler pigem vaikida eelistab. Samuti avaldame ideid, kuidas antud ruumi paremini kasutada ja milliseid võimalusi pakub ruumiplaani muutmine ja mida tuleks teha, et võtta etteantud pinnast maksimumi ning muuta see hubaseks koduks!

Korter Kreutzwaldi tänaval Allikas: heaplaan.ee

Korter Kreutzwaldi tänaval Allikas: heaplaan.ee

Eluruumide ülevaatuste hinnad enne kinnisvara ostmist algavad 50 eurost, mille alla kuulub konsultatsioon objektil või ehitaja juures (uusarenduste puhul), esmased ideed ning kirjalik tagasiside kogetust.

Võta meiega julgelt ühendust ja küsi täpsemalt!

www.heaplaan.ee
Facebook

Sisestatud: 20.01.2015

Hea Plaan

Tel:
504 7747, 529 9424
Aadress:
Toompuiestee 21, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.