Tee ise

Puumarket soovitab: tee ise emale puidust kandik

Mai teine pühapäev on traditsiooniline päev, millal peetakse meeles kõiki emasid. Loomulikult on lilled emadepäeval kõige traditsioonilisem kingitus, kuid miks mitte valmistada midagi ise? Puurmarketi arvates on igale emale parim kingitus ikka ise oma kätega valmistatud. Puumarket pakub välja vahva idee, kuidas valmistada unikaalne ning omapärane kandik, millega ema sellel tähtsal päeval üllatada.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Töö tegemiseks on vaja:
Höövellaudu;
Puidu toonijat;
Pintslit;
Liivapaberit;
– Akutrelli.

Kuidas teha?
1. Lõika hööveldatud lauast neli 70cm lauajuppi. Aseta pikemad lauajupid kõrvuti üksteise vastu, seejärel mõõda ära nelja laua laius ning lõika selle mõõdu järgi kaks otsalauda.

2. Aseta otsalauad pikemate lauajuppide peale vertikaalselt ning kruvi pikemad lauajupid otsalaudade peale (puhtama tulemuse saavutamiseks lisa kruvid kandiku põhja alt).

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

3. Lihvi liivapaberiga saetud ääred siledamaks ning valmista lauad ette värvimiseks. Parima tulemuse saavutamiseks kanna värvi peale pintsliga.

4. Et anda kandikule pisut rustikaalsemat välimust, võib selle peale värvimist liivapaberiga üle kergelt lihvida. Seejärel lisa otsalaudadele käepidemed, mille saate valida teile meelepärasest valikust.

www.puumarket.ee

Sisestatud: 10.05.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki