Tee ise

Vineerimaailm soovitab: 7 vineerist eset, mille meisterdamisega saab igaüks hakkama

Kas sina oled üks neist, kes armastab ostmise asemel ise asju valmistada? Kui sõrmed sügelevad ja soov on taas mingi põnev projekt ette võtta, siis varu endale mõned päevad aega ja ammuta käesolevast artiklist ideid. Vineer on ideaalne materjal, millest koju midagi huvitavat ja omanäolist meisterdada.

Seinaplaat või -kaunistus
Üha populaarsemaks muutuvad erinevad seinaplaadid koos personaliseeritud tekstiga. Selle asemel, et osta selline asi poest, tee see parem ise. Tegemist on lihtsalt ja suhteliselt kerge vaevaga valmiva vineerist esemega, mis võib kaunistada sinu kodus mitut tuba. Pane see näiteks esikusse ja tervita külalisi meeldiva sõnumiga või aseta magamistuppa ja kirjuta plaadile hoopis armas ning intiimne teavitus. Plaat koos spetsiaalse sõnumiga sobib ka kööki või vannituppa, lisaks on see lahe kingitus ka sõpradele.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Kontorilaua taustasein
Kui tahad oma kontorit - või miks mitte ka garaaži - natuke isikupärasemaks, huvitavamaks või moodsamaks muuta, siis selline lahendus võib olla omapärane variant. Töötle vineer endale meelepäraseks - soovi korral võid seda isegi lakkida, värvida või mustreid sisse teha ja ongi valmis. Turvalisuse huvides võiksid selle seina külge kinnitada. Plaadi külge võid panna näiteks valgusteid, nagu pildil näha, aga samuti sobivad sellele hulgaliselt teisi asju - näiteks pastakate hoidja, salvrätikute koht, märkmepaberite tahvel jne. Vaja on vaid loovus valla lasta!

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Laste mängumaja
See projekt on neile, kes tahavad natuke midagi suuremat teha. Võta viis vineerist lauda, ühenda need omavahel “majaks”, tee soovi järgi aknad ja uks ning lastel on rõõmu kui palju. Taoline projekt võib olla lihtne ja minimalistlik, aga sa võid sellest teha ka oluliselt suurema kunstiteose kui antud pildil. Pane juurde värve, detaile ja valgustust ning ole veelgi omanäolisem.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Seinalamp
Seinalamp, mille hoidja on valmistatud vineerist. Lihtne, stiilne ja omanäoline. Selline lamp sobib hästi näiteks magamistuppa öölambiks või miks mitte ka esikusse. Poodides on saada erinevat värvi juhet ning ka pirnid võivad olla huvitavalt matid. Need kaks asja – juhe ja pirn – muudavad selle muidu ehk lihtsana tunduva lambi stiilseks sisekujunduselemendiks. Kaarjas vineeririba on mõnusaks väljakutseks nii algajale kui edasijõudnud meistrimehele.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Kuumaalus
Huvitav ja põnev kuumaaluse projekt, mille saad teha täpselt selliselt, nagu soovi on. Vaata üle oma kodu vajadused, otsusta aluste kuju ning hakka meisterdama. Lõika välja just sulle meeldiv kuju, pildil on valitud kuusnurgad. Ühenda mitu erinevat kuju omavahel, et tekiks moodne ja omanäoline lauakate, mida saad kasutada kuumaaluse, kandiku või serveerimislauana. Töötle vineeri just selliselt, et see sobiks loodavasse keskkonda.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Kohvitassi alused
See projekt on mõnus nädalavahetuse ajaviide. Lõika vineerist täpselt nii suured ruudud, kui kohvi- ja teetasside alla soovid. Vineeri võid ka töödelda, näiteks seda lakkida või värvida. Sellel pildil on üks pool kaetud tahvelvärviga, mis võimaldab peale kirjutada näiteks tassi omaniku nime - nii on suurema seltskonna puhul tagatud, et keegi oma alust ei kaota. Tahvlile saad kirjutada ka joojale ilusaid sõnumeid, teda niiviisi üllatades ja meelitades.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

Ideaalne köögisein
Selline multifunktsionaalne köögisein on tõenäoliselt iga perenaise unistus. Puhas, korralik, süstemaatiline ja stiilne - mida veel tahta. Augud annavad võimaluse tõsta riiuleid ja nagisid ümber nii tihti kui soovi on, samuti saab ise reguleerida, kui palju plaate ja pulki on majapidamise organiseerimiseks vaja. Erinevatel aastaaegadel või eluperioodidel võib see erineda ning on hea, kui ei pea kohe uut köögisisustust ostma minema. See köögisein võimaldab innovatiivsust ja muutlikku elustiili, võtab vähe ruumi ja muudab köögi moodsaks.

 Allikas: www.vineerimaailm.ee

Allikas: www.vineerimaailm.ee

www.vineerimaailm.ee
Facebook

Sisestatud: 15.05.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki