Huvitavad tooted

Suvised mahlad, mehud ja püreed on valmis hetkega

Aianduskeskuses Hortes ootavad Sind vajalikud tööriistad õunamahla tegemiseks, samuti mahlade ja püreede valmistamiseks. Müügil on erinevad õunapurustajad, marja-, õuna- ja tomatipressid, pakkepressid, puuviljapurustajad ja raampressid.

Suvised mahlad, mehud ja püreed on valmis hetkega, mille maitse jääb suhu veel talvekski!



ÕUNAPURUSTAJA 7l käsivändaga Allikas: www.hortes.ee

ÕUNAPURUSTAJA 7l käsivändaga Allikas: www.hortes.ee

Lihtne mehaaniline purusti, mis lihtsustab oluliselt puuviljade purustamist.
Happekindlast roostevabast terasest haaratsid hakkavad käsivända pööramisel liikuma. Õunad tuleks eelnevalt poolitada või tükeldada. Hind €199.



MARJA-, ÕUNA- JA TOMATIPRESS Allikas: www.hortes.ee

MARJA-, ÕUNA- JA TOMATIPRESS Allikas: www.hortes.ee

Selle masinaga saate teha püreed või mahla puuviljadest, tomatitest jt aiasaadustest.
Kõik vajalik püree tegemiseks on komplektis.
Mahla saab teha edukalt näitekst tikritest ja viinamarjadest, püreed õuntest, maasikatest, vaarikatest jt. Sobib lastega perele!
Mahla tegemiseks peavad marjad olema kõvema koorega ja viljaliha osa marjas minimaalne. Tootlikkus 70-140kg/h, elektrimootori võimsus 400W, mõõt: 500x230x320mm, kaal 10kg. Hind €299.



PAKKPRESS 4T Allikas: www.hortes.ee

PAKKPRESS 4T Allikas: www.hortes.ee

Traditsionaalne ajatu pakkepress. Kasutuses filterkotid, mille täitmine ja tühjendamine on lihtsam ja kiirem, kui filterriiet kasutades. Pakkpress on efektiivne - mahla kättesaadavus kuni 70% purustusmassist. Lihtne ja töökindel! Hind €399.



PUUVILJAPURUSTAJA PROFI M100 Allikas: www.hortes.ee

PUUVILJAPURUSTAJA PROFI M100 Allikas: www.hortes.ee

Professionaalne ja kõrge tootlikkusega purustaja nõudlikule kliendile.
Ideaalne marjade ja puuviljade peenestamisel - komplektis 2 erineva suurusega roostevaba filtrit. Purustajal on eriti lai lehter (60cm), mis lihtsustab oluliselt õuntega täitmist.
Efektiivse purustamise tagavad roostevabad lõiketerad, mis pöörlevad suurel kiirusel. Reguleeritavad jalad tagavad turvalise ja mugava kasutuse.
Vastupidav roostevaba teras kestab kaua ning on mugav puhastada ja hooldada. Hind €680.

Saadaval on ka:
PUUVILJAPURUSTAJA GRIFO. Lihtne ja ökonoomne õunapurustaja keskmisesse õunaaeda. Suuremad ja kõvemad õunad/pirnid on soovitav poolitada ennem purustajasse panekut. Purustus-rullikud valmistatud roostevabast happekindlast erisulamist. Hind €455.



RAAMPRESS STAR 14L Allikas: www.hortes.ee

RAAMPRESS STAR 14L Allikas: www.hortes.ee

Parim jõudluse, mugavuse ja mahla kättesaamise suhe! Kallutatav raam võimaldab mugavat ligipääsu korvile ning selle täitmist purustatud viljalihaga. Roostevaba korvi on lihtne tühjendada ja puhastada. Säästad filtrikotte, sest pressimine toimub korvi sees ühes kihis ja seetõttu jääb on pressimine kiirem. Ligikaudne purustatud õunte kogus, mis mahub presskorvi: 12-13kg.
Ligikaudne mahla kogus, mis on võimalik kätte saada ühe pressimisega: 5-6L. Hind €280.

Tule tutvu valikuga Aianduskeskuses Hortes
Facebook


Sisestatud: 05.08.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortese jõulumaa on sel aastal taaskord üks imelisemaid Eestis nii oma suuruselt kui ka valikult: meilt leiad üle 16 000 jõulukaunistuse, üle 800 küünla, ligi 600 küünlajalga ja –laternat, Eesti parima valiku elektrilisi jõulukaunistusi ning loomulikult erinevaid hooajataimi ja potijõulupuid jt hooajatooteid ning erilist dekoratiivset sisustuskaupa, mille oleme koondanud kollektsioonidesse. Meie kollektsioonid pakuvad Sulle lisaks elamustele ka ideid ja inspiratsiooni.

vaata kõiki