Artiklid ja uudised

Sisusta! 09

Kõik kodu sisekujunduseks

Sisusta! on mess tarbijatele kodusisustuse alal. Messilt saab informatsiooni sisekujunduse eri vladkondade toodete ja teenuste kohta ning praktilisi ideid kuidas neid oma kodus rakendada. Messil on võimalik osta huvitavaid tooteid.

Koos samal ajal toimuvate messidega Oma kodu, Kevadaed, Oma suvila ja Eluasemeturg on messikeskusesse oodata on üle 50 000 külastaja.

Profexpo OÜ pakub ühepäevaseid messikülastuspakette.

Kontaktinfo: Tiina Laikre tel 626 1347, e-post info@profexpo.ee , www.profexpo.ee

Lisainfo leiate siit !!!

Sisestatud: 03.03.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal oli võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses  ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal on võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

vaata kõiki