Artiklid ja uudised

ETNO- rahvusmustritest inspireeritud kardinad

Printstone ETNO sari kannab endas armastust ja lugupidamist Eesti oma traditsioonide vastu.
Erinevate maakondade mustrid, legendid ja koekirjad saavad tänapäevaste materjalidega sisekujunduselementidel uue hingamise. Hetkel on Printstone valikus kuus erinevat seeliku- ja vöömustrit, kuid failidena on neid tunduvalt rohkem.
Küsi julgelt või tule oma vaarvanemate vöö, tikandi, seeliku või põllega meile, saad päris unikaalse ja südamele armsa sisekujundus toote.


Valmistasime ette ruloode kollektsioonid, kus on kasutusel nii vertikaalne täismuster, horisontaalne täismuster kui ka kitsa 18cm ribana vertikaalne muster. Nõnda sai kollekstioon päris mänguline. Ruloosid on võimalik tellida vastavalt oma mõõdule või siis valmis mõõtudele. Klassikaliselt on meh- hanism valge, kett paremal.

Kõik meie failid on pildistatud kujul. Toodetel jääb näha lõnga faktuur. Oleme seda väga tähtsalt pida- nud, et toode oleks võimalikult tõetruu. Trükijälg on ülikvaliteetne, detailid selged ja värvid kirkad. Failide saamilooga on meil abiks olnud nii ERM kui ka Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit.

Tänud neile!



Printstone ETNO kardinate kollektsioon:

KADRINA
Kadrina kihelkond asub ajaloolisel Virumaal, tänapäeval valdavalt Lääne-Virumaal ning lääneosa Harjumaal Kuusalu vallas. Muinasajal moodustas Viru maakonna Rebala kihelkonna lääne- ja lõunaosa. Algselt Tõravere-, hiljem Kadrina-nimeline kihelkond moodustati enne 1241. aastat, mil Viru-Rebala kihelkond jagati kaheks.



KUUSALU
Kuusalu kihelkond asub Harjumaal. Muinasajal moodustas Rebala maakonna samanimelise kihelkonna idaosa. Omaette Kuusalu kihelkond rajati 1220-1221.



MUHU KOLLANE & MUHU ORANGE & MUHU PUNANE
Muhu kihelkond asub Saare maakonnas. Muinasajal kuulus Saare maakonna Ardla-Muhu kak- sikkihelkonda. Eraldus Pöidest omaette kihelkonnaks 13. sajandi lõpul, kui ehitati Muhu Katari- ina kirik (valmis 1267).

Sisestatud: 09.10.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki