Artiklid ja uudised

11 põhjust, miks valida just Juliana kasvuhoone

Põhjus NR. 1 Garantii 12 aastat
Juliana kasvuhoonete üks põhiväärtuseid on kvaliteet. Juliana kasvuhoonetel on 12 aastat garantiid – see on antud konstruksioonivigade, materjali töötluse ja kvaliteedi kohta. Polükarbonaatplaatidele kehtib 10-aastane garantii.

Põhjus NR. 2 Kõige parema konstruktsiooniga kasvuhooned turul
Juliana kasvuhooned on konstrueeritud taani kvaliteediga ja valmistatud vastavalt Skandinaavia ilmastikutingimustele, kus on tihti tugevaid tuuli ja rohkelt lund. Seetõttu on Juliana kasvuhooned 50% tugevamad kui konkurentidel.

Põhjus NR. 3 Kasvuhoone optimaalne katuse kalle
Kasvuhoonete katuse kalle on 30 kraadi, et kondentsvesi taimedele ei tilguks. Kõiki katuseaknaid on võimalik avada kuni nende horisontaalasendini. See tagab kasvuhoone parima õhutuse.

Põhjus NR. 4 Parim viimistlus
Enamusel Juliana kasvuhoonetel on polükarbonaatplaatide paigaldamiseks kaasas montaaþiliistud, mis tagavad korrektse viimistluse.

Põhjus NR. 5 Tarnekindlus nii kasvuhoonetele kui ka tagavaraosadele ja lisavarustusele
Juliana on ettevõte, kellel on tütarettevõtteid üle maailma, näiteks Suurbritannias, Saksamaal, USA-s. Juliana tarnib toodangut maailmaturule alates 1963. aastast. Täna on Juliana kõige suurem kasvuhoonete tootja maailmas.
Kui Te vajate ükskõik millist kasvuhoone detaili või tagavaraosa, saate need alati tellida meie käest.


Põhjus NR. 6 Parim paigaldusjuhend
Kõik Juliana kasvuhooned on varustatud detailse ja illustreeritud paigaldusjuhendiga, mis on koostatud „tee seda ise“ - põhimõttel (DIY). Kõik detailid on nummerdatud ja iga sektsioon on pakendatud eraldi.

Põhjus NR. 7 Kasvuhoone lisavarustus
Kõikidel Juliana kasvuhoonetel (välja arvatud Diamond) on standardvarustuses sisseehitatud vihmavee äravoolurennid ja kõikidele mudelitele (välja arvatud Diamond) on võimalik tellida vihmaveetorud või on need juba kaasas standardvarustuses. Ka muu lisavarustuse valik on lai – näiteks automaatsed aknaavajad, mis reageerivad temperatuurile. Kõiki lisatarvikuid on kerge erinevate Juliana kasvuhoonete juurde sobitada.

Põhjus NR. 8 Kasvuhoone keskkonnasõbralik ja kindel pakend
Alumiiniumprofiilid ja polükarbonaatplaadid on pakendatud keskkonnasõbralikku kartongpakendisse. Klaas on pakendatud transportimiseks spetsiaalsesse puitraami, vastavalt väljalõigatud klaasi mõõtmetele.


Põhjus NR. 9 Taaskasutus
98% materjalist on võimalik suunata taaskasutusse.

Põhjus NR. 10 Kannatab pakast ja rasket lund
Kasvuhoone vastupidavust ja kvaliteeti tõestab ka asjaolu, et Eesti käredad pakased ning lumi ei kahjusta Juliana kasvuhoonet.
Pildil olev Juliana kasvuhoone Solargrow 600 5,8m2 on olnud juba kolm talve järjest väljas lume all. Paks lumekiht ja käre pakane ei ole kasvuhoonet kahjustanud.

Põhjus NR. 11 Oleme alati Teie jaoks olemas
Juliana on oma toodangut tarninud turule alates 1963. aastast. Oleme Eestisse toonud ja müünud Juliana kasvuhooneid alates 2000. aastast. Kui Teil on küsimusi Juliana toodete kohta, aitame Teid alati meeleldi.

Sisestatud: 22.02.2011