Artiklid ja uudised

Lastetuba kiirelt ja lihtsalt lapselikuks

Lastetoa sisustamisel peaks arvestama lapse soovidega. Lapsed soovivad tihti toa sisekujundusse oma lemmikuid, erinevaid filmi- või raamatutegelasi – printsesse, rüütleid, autosid, lennukeid, Puhhe ja Notsusid.
Lapsevanema jaoks võib kõiki seinu kattev notsutapeet tunduda liiast ning tõetruu notsu seinale maalimine ei pruugi endal päris hästi välja tulla.

Efektse ja kauni pildi saab lastetoa seinale kiirelt ja lihtsalt paigaldatava fototapeediga, mis kujutab sinu lapse lemmikteemat. Kui ülejäänud seinad on ühetoonilised, saab tulemus ühtaegu lapselik ja samas mitte ülepakutud.


Fototapeet 254x184 cm OG-52063


Fototapeet 184x254 cm OG-52065

Teine võimalus on sisustuskleebised. Sisustuskleebise kasutamise puhul jääb pildi taustaks toa algupärane seinavärv või tapeet. Kleebiste pildivalik on lai ja sobiva pildi leiab nii beebituppa kui ka teismelisele. Kleebistega saab tuba ilmsetada väga lihtsalt ja kui pilt mõne aja pärast ära tüütab, saab selle seinalt eemaldada ja mõne teisega asendada. Nii on võimalik lastetuba lapse kasvades muuta ilma põhjalikku ja kulukat remonti tegemata.


Sisustuskleebis Tüdruk liblikatega DC-24560 ; Sisustuskleebis Armsad uinuvad tallekesed DC-24576



Sisustuskleebis Kalapoeg Nemo DC-34239; Sisustuskleebis Toimekad jänkud DC-24573


Lustlikke sisustusideid!
ON24 Sisustuskaubamaja

Sisestatud: 13.08.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki