Artiklid ja uudised

Interjöörid hubaseks kaunite kangastega

Kangas on suurepärane inspiratsiooniallikas loomaks kodus hubast ning omapärast atmosfääri. Kollektsioon pakub hulganisti universaalseid lahendusi, et interjööris välja tuua just Teie isikupärane stiil.

IMPRESSION kollektsioon koosneb neljast erinevast rikkalike värvide ja imekaunite mustritega põhiteemast:

Õrn ja kerge
Looduslikest materjalidest imekaunid helebeežid ja sinakad veetoonid lilleliste motiividega. Läbipaistev sulgkerge libe kangas, mis tekitab vabaduse ja kerguse tunnet.

Päikeseline
Lustlikud ja erksad värvid, mis värskendavad elamist ja loovad meeleolu ka siis, kui väljas on hall ja sombune ilm. Moodne ja geomeetriline disain täiendab interjööri ja lisab positiivsust.

Vaoshoitud elegants
Kaunis valge lumi ning imeilusad õrnad pilved loovad inimestes rahuliku tunde. Just seetõttu mängib kollektsioonis väga olulist rolli valge värvitoon. Hõbedad ja erinevad halli varjundiga toonid täiendavad värvide kombinatsiooni.

Tume kuld
Kasutatud on romantilisi ja kaunite ornamentidega kangaid. Metalsete aktsentidega on kangasse sisse toodud mustrikombinatsioon, mis sobib ideaalselt modernsesse või luksuslikku interjööri. Kanga pehme ja siidiselt sile pealispind koos beežide ja pruunide toonidega tekitavad sooja ja hubase tunde.


"Õrn ja kerge" – DIVINE

DIVINE disain esindab kahte omadust: suur ning õhuline.
Sulemotiiv kangastel on suur, kuid õhkõrn, tekitades taevalikult õhulise tunde.


Sulemotiiv kangal tundub justkui akvarellidega maalitud imeilus joonistus. Motiiv kantakse õrnale kangale digitaaltrükis. Tänu sünteetilisele materjalile ja kõrgele kvaliteedile on kangast kerge hooldada. Madala temperatuuriga pestes ei teki kangale kortse. Kangas jätab mulje looduslikust puuvillast, on meeldiv puudutada, valgustab ruumi ja lisab interjööri elegantsi.


Kangas on piimja värvitooniga ja läbipaistev, kõrgusega 3m. Sule motiivid on tikitud siidiste säravate niitidega matile pinnale, mis jätab mulje nagu lendleksid nad õhus. Elemendid on kangal teatud vahega, et kangast oleks võimalik lõigata sobiv pikkus, ilma kujundid kahjustamata.


DIVINE kangas sobib ideaalselt magamistuppa kardinateks ja padjapüürideks, et luua interjöör romantilisemaks.


Neile, kel tekkis DIVINE stiili vastu huvi, soovitame tutvuda ka uue tekstiiltapeetide kollektsiooniga Gentle & Divine, mis täiendab imehästi eelpool tutvustatud stiili.


"Päikseline" - SUN LYRICS


Viimastel aastatel on tähed ja numbrid väga populaarsed ning kaasaegsed dekoratiivelemendid. Üha enam kohtame neid tikandite näol moodsatel rõivastel ja sisustuselementidel, samuti tattoo teemalisi aplikatsioone. Suured ja meeldejäävad kombinatsioonid tähtedest või numbritest tõmbavad tähelepanu ning edastavad sõnumeid.

Rasch Textil püüab ajaga kaasas käia ning seetõttu valmiski uus kangaseeria SUN LYRICS. Positiivsed sõnumid kangastel nagu „Let the Sunshine in!“, mõjuvad rõõmsatena. Mõned teemad, näiteks Used-Look, on moodsad ja tekitavad huvi just nooremates generatsioonides.


SUN LYRICS on saadaval kolmes värvitoonis: päikesekollane, helehall ja liivakarva. Laseri täpsusega trükitud sõnad teevad kanga eriliseks ja lasevad päiksekiirtel läbi kanga tuppa paista, moodustades nii eriefekte. SUN LYRICS on naturaalne, kerge ja raskesti süttiv kangas.

"Vaoshoitud elegants" - FILIGRAMENT

FILIGRAMENT esindab kaasaegset tõlgendust klassikast. Kangas on kogu laiuses kaetud suurte mustritega, mis jooksevad paralleelselt kanga servaga.

Kanga servas on kerge perforatsioon. Põhielementide kordused lisavad kangale erilist võlu.

FILIGRAMENT on saadaval neljas värvitoonis: elegantne hall, soe karamel, suitsusinine ja dramaatiline punakas-lilla.


"Tume kuld" - PERFECT WAVE


Elegantne laine nõtkel kangal PERFECT WAVE. Kangas on tehtud ebatavalise meetoditega, mis koosneb erinevatest etappidest. Esmalt laotatakse kangale viimistlusmaterjal. Metalse läikega peen struktuur, mis toob esile maheda tooni: külluslik konjaki värv kaunistatud pronksi tooni lainetega või kreemjas toon kombineeritud hõbedaste lainetega. Seejärel õmmeldakse kontuuride järgi laineline muster ning samal ajal töödeldakse kanga mõlemale poole laservalgustusega lained. Lõpuks on ruumiline ja üllatav tulemus kangal.

PERFECT WAVE kaunistab imeliselt kardinate näol Teie elutuba, kui ka patju.

PERFECT WAVE juurde sobib täiuslikult poolenisti läbipaistev tülli kangas, mille laineline disain tehakse Scherli tehnikas. Laine mustri tihedus tüllkardinal on laiem, kui kangakardinal, mis omakorda muudab kangaste kombinatsiooni väga huvitavaks.



"Tume kuld" hõlmab mitut kollektsiooni. Sellesse teemasse kuuluvad ka ZAINA kangaseerjad ja luksuslikud ning trendikad Jacquard värvikombinatsioonid.


Kuldsed paelad toovad esile kauni kangakoe. Selline kooslus on väga kena näiteks padjapüüridel.

Kõiki kangaid sellest kollektsioonist saab näha ja tellida LAVINIITA kardinasalongist!

Sisestatud: 11.09.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki