Artiklid ja uudised

ON AEG tulbisibulad mulda pista!

Kuna tulbisibulate istutamise aeg on käes, toob Hansaplant aianduskeskus Teieni Hollandi tulbikasvataja De Ree sibulaspikri kaunimatest ja uuematest sortidest.


Hansaplantis on tõeliselt lai valik tulbisibulaid, kõikidele juba tundud ja populaarsed tulbisordid 'Calgary', mis on imeilusate valgete õitega. Soovitame eriliselt laheda efekti saavutamiseks paigutada vaheldumisi siniste kobarhüatsintidega, mis on sama kõrged.

Papagoitulbid 'Black Parrot' on lillakasmustade õitega ning kasvavad 50 cm kõrguseks. Huvitava kontrasti saab kombineerides valgeõieliste sortidega nt: 'White Parrot'.
Erksa vahelduse annab peenrasse 30 cm kõrguseks kasvav punane kollaste servadega 'Cape Cod' tulp.

Kaunite erkpunaste õitega on 'Showwinner', mis kasvab 25 cm kõrguseks. Varajane tulp 'Concerto' on armasate valgete õitega.
'Johan Strauss' on punaste väävelkollaste servadega ning mahedate toonidega vahva 20 cm kõrguseks kasvav tulp.

Darwini hübriididest on kaunid karika kujuga tulbid 'Orange Leon', 'Flair', 'Sunny Prince' ning uus sort 'Candy Prince'.
Topeltõielisel fosteri tüüpi 'Exotic Emperior' on eksootilised rohelised ja kollaste triipudega lõhnavad pooltäidisõied.
Varajastest täidisõielistest õitsejatest võiks välja tuua sügavpunase 'Appa' ja kollase 'Monte Carlo' (pilt üleval paremal).

Kes aga eelistab hilisemaid ja madalmaiad narmasõielisi tulbisorte, siis esiletoomist väärivad 'Crispon Sweet', 'Maroon', 'Queensland' ja 'Snow Cristal'.

Uutest triumfi kahevärvilistest tulbisortidest vahvamad on 'Brown Sugar', 'Hotpants', 'Havran' ja väikeste täheõitega 'Rajka'. Topeltõitega kreemika või sidrunkollase 'Akebono', õitsemise jooksul tekib roosa jume, õite ääred on punased ja siin seal rohelist. Nartsissi meenutavate teistmoodi vahvate kollase õiega on 'Yellow Spider'.

Loomulikult leiate De Ree valikust ka nartsisside, krookuste, laukude, hüatsintide, iiriste, liiliate, püvilillede, ratsuritähtede ja lumikellukeste sibulaid!

Nüüd on Hansaplantis KÕIK DE REE LILLESIBULAD -25%.

Hotpants

Hotpants

Showwinner

Showwinner


Appa

Appa

Cape Cod

Cape Cod


Black Parrot

Black Parrot

Maroon

Maroon


Flair

Flair

Yellow Spider

Yellow Spider


Sunny Prince

Sunny Prince

Snow Cristal

Snow Cristal


Pildil olevad tulbid on vaid väikese valik Hansaplanti sortimendist.

Hansaplanti sibulillede suurepärasest valikust leaite kindlasti oma lemmikud!

Sisestatud: 25.09.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki