Artiklid ja uudised

Philips ja Desso arendavad koos valgustkiirgavaid vaipkatteid

Philips ja Desso - vastavalt maailma juhtivad valguslahenduste ja vaipkatete tootjad - teatasid oma partnerlusest valgustkiirgavate vaipkatete arendamisel. See innovatsioon integreerib LED-valgustuse valgust läbilaskvate vaibakiududega lisades uusi võimalusi põnevateks interöörilahendusteks.


LED-valgustusega vaibad võimaldavad edastada põrandal informatsiooni, juhtida inimeste liikumist ning tagada turvalisust pimedas ruumis. Samuti võimaldavad need luua täiesti uusi interjöörilahendusi kombineerides valgust disaini ja värviga.

Lahendus töötatakse välja peamiselt suure koormusega alade jaoks nagu hotellid, kontorihooned, konverentsikeskused jm avalikud pinnad.

"Teame, et inimesed veedavad 90% oma ajast siseruumides. Meie visioon on luua innovatiivseid põrandalahendusi, mis soodustavad heaolu ja tervist. See uus, Philips'iga koostöös loodud lahendus vastab neile vajadustele ja pakub põnevat võimalust suhtluseks interjööri ja selle kasutajate vahel." (Alexander Collot d'Escury, CEO Desso).


Kombineerides Desso vaipade erinevaid eeliseid nagu parendatud õhu kvaliteet, akustika ja mugavus Philips'i LED-valgusega, peegeldab antud innovatsioon mõlema tootja ühist eesmärki muuta inimeste elu paremaks ja luua arhitektide, disainerite ja kasutajate jaoks uus tase disainivabaduses.

Sisestatud: 21.11.2013

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki