Artiklid ja uudised

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi võitis Kätlin Pesur

Järjekorras juba teise Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi võitis EKA sisearhitektuuri eriala tudeng Kätlin Pesur tööga EGO. Konkursi peaauhind on reis tunnustatud disaineri Antonio Citterio presentatsioonile Milanos ning 1000 euro eest AXORi tooteid Wermstockist.
Kokku laekus konkursile 16 tööd.

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi võitja Kätlin Pesur
Foto autor: Egert Kamenik

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi võitja Kätlin Pesur Foto autor: Egert Kamenik

Kätlin Pesur'i võidutöö nimega EGO kirjeldus:
Vannituba - see on ruum kus kuulub aeg ainult sinule. Siin on kasutatud hoolikalt välja valitud Axor sarja tooteid, mis loovad mugava olemise sinu igapäeva rutiinis.
Vastavalt oma soovidele ja vajadustele võid vannituba hoida täiesti avatuna või sulgeda privaatseks ruumiks. Seda aitavad teostada laesiinidel jooksvad seinapaneelid.
Kõik liigutatavad detailid on peitsitud mustaks ning valmistatud veekindlast vineerist. Nii on vannituba kasutajale ühe pilguga selge.
Axor ShowerCollection kollektsiooni dušši all olles on valamukapi all olevaid pinke mugav kasutada istumiseks või millegi sinna peale asetamiseks.
Massaud vanniga harmoneerub ka samast sarjast suur 80cm valamu kuhu mahub kaaslasega näiteks koos hambaid pesema. Vannimõnusid nautides on käepärane asetada raamat või veinipokaal vannisegisti peale ning nautida veidi eemal olevat kaminatuld.
Niisiis ongi ainult sinu enda otsustada kui vabalt sa ennast oma vannitoas tunda tahad.

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal. Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal. Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal.  Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal. Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal (liigutatud seinapaneelidega) Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO 3D visuaal (liigutatud seinapaneelidega) Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO plaan Autor: Kätlin Pesur

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss: võidutöö EGO plaan Autor: Kätlin Pesur

„Võrreldes eelmise aastaga on suur hüpe toimunud - osalejaid on poole rohkem, konkurss on populaarne,“ tõdes auhindade üleandmisel Eesti Sisearhitektide Liidu juhatuse liige Tairo Pärnamets. Ta lisas, et vannituba on üks keerulisemaid sõlmesid kogu hoone projektis. „Eriliseks teevad selle mitmed erinevad viimistlusmaterjalid, tehnilised lahendused, sanitaartehnika, valgustus ja muud komponendid. Konkursi puhul mõjutab lõpptulemust ka töö vormistamine, mis on väga oluline. Samuti on oluline näha kogu tervikut.“

II koha sai Jelizaveta Sedler projektiga „Linnutorni vannituba“, auhinnaks 750 euro eest AXORi tooteid Wermstockist.

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi II koht:  Jelizaveta Sedler
Foto autor: Egert Kamenik

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi II koht: Jelizaveta Sedler Foto autor: Egert Kamenik

III koha sai Janne Maal projektiga „En Suite“ auhinnaks 500 euro eest AXOR tooteid Wermstockist.

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi III koht: Jane Maal 
Foto autor: Egert Kamenik

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkursi III koht: Jane Maal Foto autor: Egert Kamenik

„Soovime konkursiga näidata valikuvõimalusi vannitoa projekteerimisel kasutades AXOR-i kollektsioone ja Wermstockis pakutavaid keraamilisi plaate,“ rääkis Hansgrohe Eesti ärijuht Andrus Asavi. „Samuti soovime tutvustada osalejatele läbi toodete uusimaid võimalusi vannitoa kujundamisel,“ lisas ta. Kõue mõisas toimunud auhinnatseremoonial osales Saksamaalt AXORi sisearhitekt ja koolitaja Felicitas Albring.

Wermstock ja AXOR tagavad kõigile konkursil osalenud projektidele erihinna projekti realiseerimisel -30%. Allahindlus kehtib kuni 31.12.2014.

Žüriisse kuulus kaks Eesti Sisearhitektide Liidu esindajat, Wermstocki ja Hansgrohe Eesti esindaja, samuti AXORi brändi esindaja Saksamaalt.

Axor-Wermstock vannitoa disainikonkurss toimus Eesti Sisearhitektide Liidu, Wermstocki ja Hansgrohe koostöös.

Sisestatud: 18.03.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki