Artiklid ja uudised

"Interjöör 2014 rahva lemmik messistend" tiitli võitis Unikulma

 Allikas: www.sisustusmess.ee

Allikas: www.sisustusmess.ee
Aprillikuu viimasel nädalavahetusel Eesti Näituste messikeskuses toimunud sisustusmess Interjöör 2014 on selleks korraks lõppenud.
Käesoleval aastal oli tegemist juba 17-da kevadise kodu- ja sisustusteemalise suursündmusega "Interjöör 2014". Samal ajal peeti ka aiandusmessi "Aiandus 2014" ja messi "Kinnisvara 2014.

Osalevad firmad pakkusid külastajatele paremaid ja uudsemaid tooteid nii koju kui ka aeda.
Väga hästi oli seekord esindatud köögisisustuse valdkond, uudseima köögisisustuse ja -tehnikaga sai tutvuda nii LVM Kinnisvara ja GMP Grupi Sakala korteris kui ka Näituste Kinnisvara Uuslinna korteris, oma boksiga olid väljas ka paljud Eesti tipptegijad köökide valdkonnas.
Ideid, nõu ja praktilisi kogemusi sai koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS-i korraldatud Disaini-Inspiratsiooni Ülikoolist, kus olid loengupidajatena esindatud värvikas seltskond oma ala professionaale.
Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini, sisearhitektuuri ja mööblidisaini osakonna tudengid esitlesid disainilavastusi ning sai nõu küsida sisekujundajatelt ja toimus ka ohtralt erinevaid töötubasid.
Esindatud olid ka huvitavad ja põnevad lastetubade sisustuse pakkujad, eritellimusmööbli valmistajad uudsete materjalidega, disainmööbli valmistajad, tekstiiltoodete värvikad pakkujad, garderoobide pakkujad, dekoratiivvärvide lahendused ja veel palju huvitavaid tooteid ja teenuseid.

Ka sel aastal oli kolme päeva vältel kõigil messikülastajatel võimalus anda hääl oma lemmik messistendile.
Hääletada oli võimalik messihallis Sisustuswebi messiboksis ja internetis sisustusweb.ee portaalis.
Parimaks peeti ettevõtteid erinevatel põhjustel - kellel jäi silma mõni huvitav toode ja lahendus, keda sümpatiseeris avatud teenindus ja sai vastuse oma küsimustele.
Sisustusweb tänab siinkohal kõiki, kes võtsid vaevaks oma arvamust avaldada.

Favoriitide hulka kuulusid sel aastal:
Unikulma
L-Uks
Arens
Häcker

Palju mainiti ka näidiskorterites olevaid lahendusi, eriti köögimööblit Idema Köökidelt ja Häckerilt. Kogu Häckeri laval toimuv - mõnusas miljöös intervjuud lõid mõnusa atmosfääri ja ei jäänud kellegile märkamatuks. Palju mainiti näidiskorterite nutikaid ja hubaseid sisustuslahendusi: jalatsite riiulid, mugavad diivanid ja tumbad, kiideti kogu loodud atmosfääri koos kaasaegse valgustuse ja aksessuaaridega. Esile toodi veel Arens Mööbel köögimööblit ja L-Uks rikkalikke garderoobilahendusi. Meeldejäävaks osutusid veel lastetubade lahendused Muruumilt ja Sisustussalong Meblikult, LED valgustuse lahendused, rikkalikud tekstiilivalikud LuxTerra Sisustuselt, disainmööbli esitlused, kaasaegsed sanitaartehnika lahendused, eritellimusmööbli pakkujad uudsete materjalidega ning Rautakesko boks oma heade nõuannetega.

 Allikas: www.unikulma.ee

Allikas: www.unikulma.ee

Messi lõppedes loeti hääled kokku ning võitjaks pärjati Unikulma.
Unikulma võitis parima messiboksi tiitli ka 2012 aastal. Unikulma pani rahva mõtlema, kuidas nad magavad ja millised võimalused neil oleks muuta une kvaliteeti.
Unikulma pakkus oma messiboksis järgnevat:
UnikLab test- füsioterapeudi poolt;
sobiva padja leidmine ( UnikLab - testi kasutades), testimine, võrdlemine;
uute materjalide tutvustamine pealismadratsites, patjades,tekkides, voodipesus;
mootorivoodid oma võimalike funktsioonidega.

Unikulma on Soome perefirma, mis on tegutsenud parema une heaks alates aastast 1985. Pereettevõtte jätkunud arendustegevust ja innovatsiooni kaitseb rohkem kui 40 patenti. Unikulma eesmärk on olnud kogu aeg olla eelkäija uurimis-ja arendustegevuses ning seeläbi saavutatud kõrges kliendirahulolus.
Eestis oleme aastast 2004, seega käesoleval aastal peame 10-ndat sünnipäeva. Unikulmas valmistatakse personaalseid madratseid. Voodite tootmisel kasutatakse Uniklab ®-seadet, mis mõõdab madratsile tekitavad pinnarõhku. Unikulma tootevalik sisaldab kõike vajalikku magamistuppa tervislikule unele ja kliendi heaolule mõeldes.

Võitja sai lisaks väärikale tiitlile auhinnaks ka 1000 € väärtuses reklaamiteenuseid Sisustusweb.ee portaalis.

Kõigi hääletajate vahel loositi messi lõppedes samuti 2 toredat auhinda.
UNIQUE HOME ART  100€ kinkekaardi võtis Toomas Raun.
LIGNE ROSET   disainvaasi võitis Evelin Vaherpuu.

Palju õnne võtjatele ning suured tänud kõigile hääletajatele!

Messi jäävad meenutama Erlend Štaubi toredad pildid.
Vaata Interjöör2014 fotogaleriid>>>

Sisukat kevade jätku!
Sisustuswebi toimetus

Sisestatud: 29.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki