Artiklid ja uudised

ELKE Mööbel aitas sisustada taasavatava legendaarse Pärnu mudaravila

 Allikas: www.elkemoobel.ee

Allikas: www.elkemoobel.ee






Juuni alguses avatakse pärast põhjalikku renoveerimist Pärnu ajaloolises mudaravila hoones
Hedon SPA & HOTEL.
Spaahotelli sisustas toolide, laudade ja diivanitega kodudesse, kontoritesse ning avalikesse ruumidesse mõeldud disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõte
ELKE Mööbel.
Sisearhitektuurse lahenduse autoriteks on Vaikla Stuudio sisearhitektid Urmo ja Tüüne-Kristin Vaikla
.


Sisearhitekt Urmo Vaikla sõnul saavad Hedonis endise mudaravila hoone näol kokku vana ning juurdeehitatud hotelli- ja restoraniosa näol uus arhitektuur.
„Elke Mööbli tarnitud istemööbel sobis oma modernsusega neid kahte üheks tervikuks liitma. Valitud tooted on heaks kontrastiks vanale arhitektuurile,“ räägib Vaikla.

Hedonis kasutatav istemööbel on suures osas pärit Hispaania mööblitootjatelt Sancal ja Mobles114, mööblivalikus on esindatud ka Itaalia tootjad Pedrali ja Contral ning Tšehhi tootja TON. ELKE Mööbli tegevjuht Siim Siigur toob toodetest esile hotelli sviitides ja fuajees olevad toolid Tea ning restoranitoolid Midori Sancalilt, samuti spaas kasutatavad toolid OM Mobles114-ilt, mida saab kasutada ka välitingimustes. „Saime selles projektis edukalt näidata ELKE Mööbli pakutavat laia tootevalikut,“ lisab ta.

Hedon SPA & HOTEL tegevjuhi Cardo Remmeli sõnul on hotelli sooviks pakkuda oma külalistele muretut ja õdusat puhkust, mistõttu on pisimgi detail oluline. „Seetõttu olid meie nõudmised mööblile väga kõrged. Täna võime öelda, et kõik valitud toolid, lauad ja diivanid meie numbritubades, restoranis, spaas ja üldkasutatavates ruumides toetavad meie eesmärke ning lisavad legendaarsele mudaravilale kaasaegsust.“

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. Ettevõtte viimaste aastate suuremate projektide hulka kuuluvad Eestis Tallinna Teletorn, Sillamäe Kultuurikeskus, G4S Eesti peahoone Tallinnas, Eesti Biokeskus Tartus, Viljandi Pärimusmuusika Ait, Pärnu Endla teater, Türi ja Põlva kultuurimajad, Tere tennisekeskus, Rakvere teatrisaal ja Vene Kultuurikeskuse rõdu, Lätis Daugavpilsi ja Livani kultuurikeskused, Norvik, ABLV ja DnB pangakontorid.

ELKE Mööbli valikusse kuuluvad maailmakuulsad kaubamärgid Knoll, Fritz Hansen, Artek, Lammhults, Artifort, Interstuhl ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

ELKE Mööbel esindussalong asub Tallinnas aadressil Lootsi 3a.

Sisestatud: 07.06.2014

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki