Artiklid ja uudised

Naudime tubaseid tegevusi

Kui suvel otsime rohkem võimalusi õues viibimiseks, siis sügise lähenedes, mil pimeduse aeg pikeneb, soovime rohkem aega veeta soojas ja hubases kodus. Tee ettevalmistusi pikaks perioodiks, mil tavaliselt rohkem aega kodus veedame - muuda keskkond, mis sind ja sinu lähedasi igapäevaselt ümbritseb hubaselt mõnusaks ja soojaks.

Oriens sisustussalong pakub põhitoodanguna Eestis valmistatud tammepuidust kvaliteetmööblit ja eritellimusmööblit, kuid tootevalikus on ka lai ja mitmekülgne valik sisustusaksessuaare, valgusteid, vaipu, lauanõusid ja muud kodu sisustamiseks vajalikku, et pakkuda terviklahendust ja harmoneeruvat elukeskkonda igale maitsele. Kõik selleks, et kodus oleks hea olla!

Oriensi täienenud tootevalik pakub midagi uut igasse tuppa

Naturaalnahaga kaetud tammepuidust pink, mis sobib esikusse kui ka magamistuppa. Kui söögilaua ääres tuleb toolidest puudu, siis aitab universaalne pink ka selle mure lahendada. Samas stiilis taburetid leiavad kasutust igas kodus. Lisaks naturaalnaha ja puidust istumisplaadiga mudelitele kaeti külmade ilmade tuleku puhuks mõned taburetid ka lambanahaga, et tunne oleks eriti soe, pehme ja mõnus.


Kuna eemaldatavate katetega ülimugavad ja kerged Tommy toolid on pälvinud klientide sooja vastuvõtu, on nüüd pakkuda ka baaritool, mille katteriie on samuti eemaldatav.


Pilkupüüdev 2in1 toode- Hugo diivanilaud/ajalehehoidja.
Tommy on minimalistliku disainiga, kuid maksimaalset mugavust pakkuv tugitool, kuhu on ennast mõnus mõne hea raamatuga paariks tunniks unustada.


Kui Sinu kodust on puudu midagi maagilist, siis võib-olla võiks selleks tooteks olla söögilaud või diivanilaud, mille massiivne lauaplaat justkui hõljub klaasjalgadel. Rustikaalne, viimistlemata servaga lauaplaat kannab endas sõnumit otse loodusest.


Midagi on ka neile, kes ei suuda otsustada, kas valida valge või tamme tooni laud. Henry laua jalad ja raam on mattvalged ning lauaplaat tamm. Väiksemasse söögituppa vali klapplaud, mis pikeneb vaid kerge käeliigutusega.


Uus kirjutuslaud, mille disain rõhutab väikest ümardatud servadega sahtlit. Mugav, praktiline ja ilus!


Kuna ülimassiivset Rooma voodit ei saanud väiksema magamistoa omanikud endale lubada, siis disainiti voodi külgede arvelt kitsamaks. Massiivne voodipeats ja laiad, kuid õhukesed jalad jätavad massiivse efekti, kuid ruumi mõttes on voodi säästlikum. Ka mugavuselt säilitas voodi oma tuntud headuse!


Hugo sarja kuulub voodi, mille disainis tuleb suurel pinnal eriti kaunilt esile tammepuidu süümuster. Peenelipiline voodipeats pakub tugevat seljatagust neile, kes armastavad voodis raamatut lugeda või arvutiga töötada. Kui sul on kodus tavaline kušettvoodi või mugav ilma peatsita voodi, aga sa soovid sellele toekamat ilmet, siis saad Oriens' lt tellida ka ainult voodipeatsi.


Täisvillased India käsitöövaibad on jala all nii pehmed ja soojad ning lisaks pakuvad silmailu!


Et pime aeg saaks valgemaks. Kvaliteetsed ja omapärase disainiga valgustid igaks otstarbeks - mahedad ja sumedat meeleoluvalgust loovad põrandavalgustid, lugemislambid, teravama valgusega laualambid ning lae- ja seinavalgustid.


Nautige kodus pere ja sõpradega koosolemist, leidke aega iseendale, lugege raamatuid, vaadake filme, kokake ja kuulake muusikat, nii saab pikast ja pimedast ajast hoopis uue energia kogumise kvaliteetaeg!


Hoia ennast värskeimate uudistega kursis ja jälgi meid Facebook -s!
Külasta meie kodulehte!
Tule ja ammuta inspiratsiooni meie sisustussalongides Tallinnas ja Tartus.

Allikas: www.oriens.ee

Sisestatud: 24.09.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki