Artiklid ja uudised

Moodne pinnaelement sisekujunduses - klaasi mateerimine

Ventex Grupil on rõõm Teile esitleda kunstipärast klaasi mateerimist. Tegemist on hetkel ühe moodsaima pinnaelemendiga sisekujunduses. Mateeritud klaas ning peegel sobivad suurepäraselt nii kaasaegsesse kui klassikalises stiilis interjööri.

Tänapäeval kasutatakse nelja mateerimisvõimalust:
liivapritsiga töötelmine,
mustri imiteerimine matt kilega,
mateeriva pasta kasutamine ning
keemiline klaasi mateerimine.

Liivapritsiga töötlemine – antud tehnoloogia puuduseks on, et materjali pealispind määrdub kergesti. Isegi korra joonist käega puudutades, on oht jätta pinnale jäljed, mis on väga raskesti eemaldatavad.

Mattkile kasutamine – kile paigaldamisel klaasi või peegli pinnale jääb sinna kiht, mida on kerge kriimustada ning mis võib aja jooksul liimist lahti tulla.

Mateeriva pasta kasutamine – suurtel pindadel kasutades võib mateeritud ala jääda ebaühtlane.

Tehnoloogia, mida Ventex Grupp kasutab, on keemiline mateerimine. Antud töötlemine eristub teistest võimalustest tunduvalt oma kvaliteetse tulemuse poolest:
- mateeritud pind jääb absoluutselt siledaks;
- mateering tuleb ühtlane;
- isegi mustril paikneda võivad väga peened jooned ja teravad nurgad jäävad täpsed;
- mateeritud pinda on kerge ja lihtne puhastada.

Kataloogist leiate väga suure valiku erinevaid mustreid, mida on võimalik mateerimisel kasutada. Samuti võib kasutada Teie oma eskiisi. Hakkama saadakse ka väga keeruliste disainilahendustega.

Mateeritud klaasi ja peegli näidistega saate tutvuda kohapeal või võtke kontakti meie teenindajatega, kõikide salongite andmed leiad siit>>>
Facebook

Sisestatud: 17.10.2014