Artiklid ja uudised

Hubase kodu loomine ajupuust sisustusega

Miks tundub, et mõnes kodus on hubane, soe, mõnes aga mitte. Soojus ei olene stiilist ja ka ainult sellest kas olete kasutanud abi kujundamisel.

Sisustuse trendid on ikkagi suunanäitajad, millest võib lähtuda. Kodu peaks peegeldama inimesi kes seal elavad ja rääkima neist positiivse loo.

Just need lood ja erilised elamused lisavad koju soojust ning planeerides need kogu kontseptsooniga, saame kindlasti huvitavama ja isikupärasema lahenduse.

Huvitavaks lahenduseks hubasuse tekitamisel võib olla ka mööbel mis on nn. looduse kingitus. Unikaalsus, mis sobib pea igasse interjööri ning ei jäta kedagi külmaks.

Üheks selliseks võimaluseks on mööbli kollektsioon, mis on valmistatud looduslikust ajupuust. Ajupuuks nimetame puitu, mille on vorminud erinevad ilmanähtused (tuul, lained, vesi, päike). Tegemist on Põhja-Ameerika jalakaga, mis võib pärast murdumist välitingimustes täiuslikult vastu pidada isegi kümme aastat, oodates enda kujundamist millekski kauniks ja ainulaadseks. Kunagi kasutati ajupuud välisuste valmistamiseks, aga nüüd kasutame sama töötlemata materjali, et luua erakordselt võluvaid ja mis veelgi enam, täiesti looduslikke lauaplaate. Igal laual on erakordne ajalugu ning looduslik puidu värvidemäng annab ideaalse lõppviimistluse.

Lauaplaat valmistatakse juba kasutuses olnud kuuri ustest. Hingede, ukseluku ja käepideme omapärased jäljed on nähtavad ka pärast valmimist, muutes iga lauaplaadi unikaalseks. Täiesti looduslikku ja hämmastavalt vastupidavat ajupuud kutsutakse puutumata puudeks, sest materjal on algupärane ja töötlemata. Puidule ei lisata kaitsvaid kihte, sest see hävitaks lauaplaadi iseäraliku välimuse. Raam valmistatakse Põhja-Ameerika lepapuust ja värvitakse valgeks, seejärel antakse lauale kulunud ning omamoodi hubane välimus, mis sobib nii modernsesse linnamajja kui ka inimestele, kes armastavad maalähedust. Ajupuust laudade seeria on ideaalne näide sellest, kuidas ebatäiuslikkus annab edasi täiuslikkust.

Just sellised lihtsad detailid toovad koju seda õiget kodusoojust koos teie enda isikupäraga ning abistavad, et lõpptulemus oleks hubane ja nauditav nii omaette kui ka sõpradega koos.

(Täiuslikkus muutub veelgi täiuslikumaks)

Huvitava ning unikaalse valiku ajupuust ( driftwood ) toodetest leiab BLUE HARBOR tootevalikust
seeriatena: Driftwood, Chateau Chassigny, Chateau Belvedere, Crossroad, New Port, Hamptom island ning paljud aksessuaarid.


Chateau Chassigny söögilaud

Chateau Chassigny söögilaud

Driftwood televiisori laud

Driftwood televiisori laud

Pildiraam

Pildiraam

Driftwood diivanilaud

Driftwood diivanilaud

Crossroad praktiline ümar laud

Crossroad praktiline ümar laud

Mugav ja käepärane kapp söögituppa, sobiv ka elutuppa või esikusse

Mugav ja käepärane kapp söögituppa, sobiv ka elutuppa või esikusse

Tutvu kollektsiooniga ja ammuta inspiratsiooni www.blueharbor.ee

Külasta meie salongi Rocca al Mare Kaubanduskeskuses

Facebook

Sisestatud: 20.10.2014