Artiklid ja uudised

Nutitool Axia Smart

Õigesti istumise tähtsust on kontoritööga kaasnevate vaevuste ennetamisel raske alahinnata, kuid kui hästi õnnestub meil pika tööpäeva jooksul ergonoomia põhimõtetest kinni pidada tegelikult? Sageli unustame end ka heal ergonoomilise disainiga töötoolil ikkagi valesse tööasendisse ega pane halbade istumisharjumuste süvenemist tähele enne, kui probleemist hakkavad märku andma füüsilised vaevused.

 Allikas: www.intera.ee

Allikas: www.intera.ee

Hollandis välja töötatud nutikas töötool Axia Smart aitab sul oma istumisasendist teadlikum olla ning kanda oma tervise eest hoolt terve tööpäev läbi. Delfti Tehnikaülikooli teadlaste uurimistöö baasil disainitud innovaatiline töötool jälgib sinu istumisasendit ja annab sulle tagasisidet, et saaksid seda vajadusel korrigeerida. Nii ei unusta sa õigesti istuda ja oskad rühihäiretega kaasnevate valude teket juba aegsasti ennetada.

Smart varustusega istmepadjas paikneb neli ja ergonoomilises seljatoes kaks sensorit, mis sinu istumisasendil silma peal hoiavad. Näiteks märkab Axia Smart kindlasti, kui kipud hoidma jalga üle põlve või naaldud pigem ettepoole, jättes seljatoe unarusse. Sensorite paiknemist peegeldavad LED-märgutuled väikesel juhtpuldil, mis asub istmepadja küljel. Kui surve sensorile on õige, on see puldil märgitud rohelisega, vale asendit tähistab aga vilkuv oranž tuli. Eriti lihtsaks teeb oma asendi hindamise puldil nähtav asendi üldskoor, mille abil õpid kiiresti selgeks istumisviisid, mida igal juhul vältida.

 Allikas: www.intera.ee

Allikas: www.intera.ee

Kui oled end liiga kauaks unustanud kas valesse või ühte ja samasse asendisse, annab Axia Smart sulle sellest mõne aja pärast märku ka kerge vibroalarmiga. Nii tead, et oleks õige aeg muuta asendit, teha puhkepaus või töötada mõnda aega näiteks seistes.

Lisaks salvestab tool sinu istumisharjumuste kohta andmeid, mida on võimalik spetsiaalse arvutitarkvara abil näha ja välja trükkida. Nii saad need ette näidata oma perearstile, kiropraktikule või massöörile, kes oskavad sind seeläbi paremini aidata ja anda just sinule sobivaid nõuandeid.

Smart pakett on saadaval kõikidele Axia 1 ja Axia 2 mudelitele.

Lisainfot:
AS Intera
Pärnu mnt. 160d
11317 Tallinn
Eesti
Avatud:
E - R: 9:00 - 18:00
Tel. +372 6 507 570
e-mail: intera@intera.ee
Facebook

Sisestatud: 17.11.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki