Artiklid ja uudised

Inspireerivad sisustus- ja disainiblogid

Tänapäeval on blogid professionaalsete ajakirjade ja e-väljaannete kõrval olulisteks inspiratsiooni- ja infoallikateks, mida loetakse sageli vaat et rohkemgi. Paljud blogid on oma sisu ja teostuse poolest väga kõrgel tasemel ning visuaalselt väga silmanuumavad.

Toome ära valiku sisustus, - elustiili - ja disainialaseid blogisid, mis on mõnusad vahepalad jälgimiseks ja kust saab kindlasti palju inspiratsiooni või kus lasta lihtsalt silmadel puhata.

*Stil Inspiration
Kes: rootslannast interjööristilist Pella Hedeby.
Kus: www.stilinspiration.blogspot.se
Mis: peamiselt skandinaavialikult minimalistlikud interjöörid ja eksterjöörid, Pella enda loodud meeleolupildid ehk moodboard'id fotograafiast, arhitektuurist, aiandusest, interjööridest ja disainist.

 Allikas: stilinspiration.blogspot.se

Allikas: stilinspiration.blogspot.se

*Riazzoli.
Kes: rootslanna Maria Riazzoli.
Kus: www.riazzoli.blogspot.se
Mis: kuna tegu on rootslanna blogiga, leiab sealt samuti skandinaavialikke ja põhjamaiseid interjööri- ja meeleolupilte ja kõike, mis Mariat inspireerib.

 Allikas: riazzoli.blogspot.se

Allikas: riazzoli.blogspot.se

*My Scandinavian Home
Kes: Rootsis resideeruv londonlanna.
Kus: www.myscandinavianhome.blogspot.com
Mis: nagu nimigi ütleb, on tegemist läbinisti skandinaavialiku blogiga, kus leidub peamiselt interjööripilte kodudest. See on blogi tõelistele Skandinaavia stiili austajatele!

 Allikas: myscandinavianhome.blogspot.com

Allikas: myscandinavianhome.blogspot.com

*Maiju.Saw
Kes: soomlanna Maiju Saha.
Kus: www.maijusaw.indiedays.com
Mis: Maiju blogi on eriline selle poolest, et ta kajastab oma blogis enamasti enda tehtut - oma kodu kaunilt põhjamaist sisekujundust ja selle elemente, toitu, aeda ja muud. Kuna tegemist on kahe lapse emaga, leidub blogist palju inspireerivat lapsevanematele. Elustiiliblogi, mis kajastab Maiju igapäevaelu ja kõike inspireerivat, mida ta enda ümber näeb.

 Allikas: maijusaw.indiedays.com

Allikas: maijusaw.indiedays.com

*Kickan & Conkers
Kes: Lõuna-Prantsusmaal resideeruv inglanna Deborah Beau.
Kus: www.kickcanandconkers.blogspot.com
Mis: blogi, mille keskmeks on peamiselt lapsed ja nendega seotud disain - enamasti rõivad, mänguasjad, sisekujunduselemendid ja muud detailid. Blogi on eriline, kuna selle autoril Deborah'l on huvitav nostalgiline käekiri ja maitse, mida tänapäeval enam väga ei kohta. Blogi vintaažifännidele!

 Allikas: kickcanandconkers.blogspot.com

Allikas: kickcanandconkers.blogspot.com

*Ems Designblogg
Kes: rootslanna Emma Fexeus.
Kus: www.em.elledecoration.se
Mis: tegemist on kahtlemata kõige tuntuma disaini- ja sisustusteemalise blogiga, mida teavad vast kõik, keda nimetatud valdkonnad huvi pakuvad. Emma Fexeus hakkas blogi pidama 10 aastat tagasi ja tänaseks on ta tänu oma blogile välja andnud oma raamatu ja teinud muid huvitavaid koostööprojekte. Emma blogi keskendub samuti peamiselt Skandinaavia disainile.

 Allikas: em.elledecoration.se

Allikas: em.elledecoration.se

*Design Hunter
Kes: inglanna Helen - vabakutseline kirjanik, toimetaja ja blogija.
Kus: www.designhunter.co.uk
Mis: auhindu võitnud elustiili- ja disainiblogi, kus autor kajastab inspireerivaid interjööre, arhitektuuri, inimesi, reise, kohti ja moodi.

 Allikas: www.designhunter.co.uk

Allikas: www.designhunter.co.uk

*Decor8
Kes: Saksamaal Hannoveris elav Holly Becker - stilist, ajakirjanik ja ema.
Kus: www.decor8blog.com
Mis: decor8 ei ole lihtsalt blogi, sama nime alt on ilmunud ka kolm rahvusvaheliselt tuntud interjööriraamatut ning toimuvad ka e-kursused "Blogging Your Way".

 Allikas: decor8blog.com

Allikas: decor8blog.com

*Dear Designer's Blog
Kes: Carole King, Londonis elav sisekujundaja ja UK esimese elustiili-veebiajakirja Heart Home Magazine kaasasutaja ja toimetaja.
Kus: www.deardesigner.co.uk
Mis: blogi, kust leiab palju põnevat ka inglasliku ja romantilisema stiili austajad. Samuti paistab blogist välja Carole armastus värvide ja kurvikamate vormide vastu.

 Allikas: deardesigner.co.uk

Allikas: deardesigner.co.uk

*Bodie & Fou
Kes: Londonis resideeruv prantslanna Karine Candice Köng.
Kus: www.karinecandicekong.com
Mis: elustiiliblogi, millel on olemas ka samanimeline e-pood või vastupidi. Karine kajastab oma blogis palju enda isiklikke mõtteid, oma Londonis olevat kodu ja selle renoveerimistöid, Prantsusmaal asuvat maakodu, pereelu (eriti oma tütre Mila tegemisi), reise, retsepte, moodi, disainileide (ka enda e-poe valikust), inspireerivaid interjööre ja paljut muud.

 Allikas: karinecandicekong.com

Allikas: karinecandicekong.com

*Arianna's Daily
Kes: Arianna Trapani - sisekujundaja ja stilist ning UK esimese interjööri- ja disainialase veebiajakirja Heart Home Magazine kaasasutaja ja toimetaja. Jagab elu Itaalia ja Londoni vahel.
Kus: www.ariannasdaily.com
Mis: auhindu võitnud elustiiliblogi, kus Arianna tutvustab inspireerivaid leide moe-, reisi-, toidu- ja disainimaailmast ja seda enamasti läbi oma isiklike näidete.

 Allikas: www.ariannasdaily.com

Allikas: www.ariannasdaily.com


Koostanud: Laura Reiter, Sisustusweb'i toimetaja

Sisestatud: 27.01.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki