Artiklid ja uudised

Õhulise vormiga voodi Fuuga

Ühe mööblieseme lugu saab tavaliselt alguse heast ideest. Softrendi uue voodi Fuuga idee taga on need inimesed, kes armastavad puhtust ja värsket õhku. Natuke vähem poeetiliselt öeldes sündis Fuuga tänu korduma kippunud küsimusele, miks pole kõrgete jalgadega voodeid, mille alt oleks hea koristada, eriti just omaette toimetaval töökal robottolmuimejal.

Nii lõi disainer Argo Tamm kerge õhulise disainiga voodi, mis on ümarate nurkadega ja polsterdatud - just nii pehme, kui üks voodi olema peab. Neile mõeldes, kelle jaoks voodi pole mitte ainult magamise, vaid ka mõnulemise, lugemise ja kasvõi söömise koht, on voodil mugavamaks istumiseks peats, mis on tahapoole kaldu.

Kena magamispaik on saadaval neljas mõõdus, voodi katteriie on üleni eemaldatav. Voodijalgu ja katteriideid on just nii suur valik, et iga Fuuga võiks olla ainulaadne.

Kui oled just sellist voodit juba pikisilmi oodanud, siis on uuele Fuugale tutvumishind -20%, mis kehtib kanga Athena puhul.

Fuuga kohta leiab rohkem infot siit.

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Softrend OÜ kauplused
Saa inspiratsiooni ka Facebookist

Sisestatud: 07.03.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Inimesed vajavad enda ümber mugavat, töötavat ja inspireerivat ruumi. Ruumi, mis oleks piisavalt avatud, et luua võimalusi koostööks, aga samal ajal piisavalt privaatne ja vaikne, et süveneda. Ruumi, mis pakuks ergonoomilisi lahendusi konkreetseteks töölõikudeks, voolates samal ajal vabama toimetamise jaoks üle hoopis ootamatutesse formaatidesse, muutudes kontorist või tehasest sujuvalt kinosaaliks, raamatukoguks või rattaparandustöökojaks.

vaata kõiki