Artiklid ja uudised

Loo ruumile värskem ilme uute valgustitega

Hektor Light tootevalikusse on lisandunud uued, trendikad ja samas ajatud valgustid Itaalia tootjalt Axo Light, millega saab anda ruumile kevadist uudsust ja väärikat elegantsi.

Uut tüüpi lühtriga valgusti HOOPS on ehe näide valgustimaailma uue suunast, kuidas valgustid muutuvad aina minimalistlikemaks ja õhemateks tänu LED - ribade kasutusele.

Valgusti HOOPS Allikas: www.hektor.ee

Valgusti HOOPS Allikas: www.hektor.ee

Möödunud aegu meenutab meile nostalgiahõnguline ja vasekarva kristallkaussi ning matrjoškat kujutav valgusti nimega FEDORA.

Valgustid FEDORA Allikas: www.hektor.ee

Valgustid FEDORA Allikas: www.hektor.ee

Kaharat seelikut meenutav hiid-kuppelvalgusti MELT on miksitud erinevate mustritega lambivarjudest ja täidab kenasti suuri ja avaraid ruume.

Valgustid MELT Allikas: www.hektor.ee

Valgustid MELT Allikas: www.hektor.ee


Axo Light on loodud 1996. aastal. Algusaastatel pakkus ettevõte itaalia disainvalgusteid, mida täna eksporditakse üle kogu maailma.
Axo Light pakub sisevalgusteid, mis sobivad nii modernsetesse ja traditsioonilistesse ühiskondlikesse ruumidesse kui ka eramutesse ja korteritesse. Tuntumad auhindu võitnud valgustid on Nafir, Muse ja Spiry.
Valgustisarjast Lightecture leiab suuremõõtmelisi valgusteid enam kui 5000 variatsioonis.
Mind-LED on tehnilis-dekoratiivsed LED-valgustid, mis mõeldud kasutamiseks arhitektidele ja sisearhitektidele.
Valgustid nagu Euler, Anadem ja Layers sobivad hästi hotellidesse, restoranidesse, ühiskondlikesse ruumidesse ja ka eramutesse.

Vaata lähemalt kodulehelt www.hektor.ee
Inspiratsiooni leiad ka Facebookist

Sisestatud: 17.03.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki