Artiklid ja uudised

Georgette Studio - terviklahendused hoone projektist sisekujunduseni

Juba 1994. aastal hakkas Georgette Studio looma Eestis esimeste seas kohalikku kardinakultuuri. Selle aja jooksul on läbi töötatud ja edukalt ellu viidud tuhandeid kardinaprojekte nii Eestis kui ka välismaal. Samuti on olnud suurepärane võimalus luua ise ruumi - töötada välja lähtuvalt hoone või mingi kindla ruumi otstarbest temale parim funktsionaalne skeem ning selle põhjal panna paika iga pisemgi detail.

 Allikas: www.georgette.ee

Allikas: www.georgette.ee

Tänaseks on Georgette Studio valmis pakkuma oma klientidele kompleksteenust alates hoone projekteerimisest kuni viimase kardinatuti paigalduseni.
Aastate jooksul on kogunud piisavalt teadmisi, kogemusi ning enesekindlust, et just koos Sinuga alustada mõne uue ja huvitava projekti elluviimist - olgu see siis mõne hoone või rajatise projekt, tööjoonis või hoopis meiepoolne panus lõputusse sisekujunduse maailma.
Samuti on Georgette Studio valmis jagama oma kõiki teadmisi ning oskusi Sinu kodu või büroo kardinate abil hubasemaks muutmisel.

 Allikas: www.georgette.ee

Allikas: www.georgette.ee

Ärme lase ruumil ennast kujundada, vaid kujundame ise ruumi

Selles lihtsas lauses peitub suuresti kogu inimese arusaam ümbritsevast maailmast - olgu see siis mistahes tasandil.
Kui leiad, et oled valmis tegema uusi otsuseid või parandama oma elukvaliteeti, siis anna sellest Georgette Studiole kindlasti teada ja nad aitavad Sind igati.
Georgette Studio loob Sinu ümber just Sulle sobiva ja isikupärase ruumi, täites selle hea energia ja harmooniaga.

 Allikas: www.georgette.ee

Allikas: www.georgette.ee

Georgette Studio OÜ
Tammetalu tee 18
Saue vald, Alliku
Harjumaa, 76403

Tel: 501 2179
E-mail: info@georgette.ee
www.georgette.ee

Sisestatud: 17.03.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki