Artiklid ja uudised

Renova - modernses võtmes retrolülitid

Schneider Electric, maailma juhtiv elektripaigaldusseadmete tootja ja müüja, pakub retrohõngulist lülitite ja pistikupesade sarja Renova. Sari põhineb Renova Original lülititel, mis sarnanevad kahekümnendatel aastatel Eestis populaarsetel ümmargustel pöörd- ja klahvlülititel. Eriaktsente võimaldavad sarjale lisada Renova Effect ja Renova Glass erikollektsioonide katteraamid.

Schneider Electric Eesti AS tootespetsialist Ivar Mölder: “Üha enam otsitakse võimalusi, kuidas ajalooga hooneid ajastutruult renoveerida. Selleks oleme välja töötanud lülitite sarja, mille valikus on tõeliselt ajastutruud retrolülitid ja -pistikud, mis täiustavad klassikalist sisekujundust. Lisaks kuuluvad sarja lisaefektidega mustrilised ja väga modernsed klaasiga integreeritud lülitite kollektsioonid. Viimased sobivad hästi ekstravagantsesse elamusse või ülimoodsasse korterisse.”

 Allikas: www.schneider-electric.com

Allikas: www.schneider-electric.com

Renova Original kollektsioon on disainitud vastavalt elektri algupäevadest pärinevatele kujudele ja ideaalidele – saadaval on ümmargused mustad ja valged pöörd-, klahv- ning nupplülitid. Kõigil on vanaaegne autentne viimistlus, mistõttu sobivad need nii interjööri täiustajateks kui ka efektseteks pilgupüüdjateks. Renova Original sobib hästi maakoju, miljööväärtuslikus piirkonnas asuvasse linnakorterisse või miks mitte ka Skandinaavia stiilis sisekujundusega koju.

Renova Effect kollektsiooni raamid on kaetud erilise pähkli, musta või valge marmori laadse pinnakattega, nii saab muuta originaalsed Renova lülitid omapärasteks disainielementideks.

 Allikas: www.schneider-electric.com

Allikas: www.schneider-electric.com

Renova Glass kollektsioon annab originaallülititele aga ülimoodsa isikupärase väljanägemise, muutes lülitid sobilikuks kaasaaegsetesse keskkondadesse. Renova Glass ümara vormiga tooted on hea vaheldus traditsioonilisele neljakandilisele lülitile.

Kõik Renova sarja lülitid vastavad kaasaegsete elektriseadmete turvalisus- ja mugavusnõuetele. Renova lülitid on müügil suuremates ehituspoodides.

Schneider Electric Eesti
www.schneider-electric.com/ee
Facebook

Sisestatud: 06.04.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki