Artiklid ja uudised

Samet ja linane - trendikad sisustuskangad Decotexilt

Sisustus- ja mööblikangaste trendid, mis on juba mitu aastat mujal Euroopas populaarsed olnud, hakkavad tasapisi jõudma ka Eestisse. Peamised materjalid, mis siin pearolli mängivad, on samet ja linane.

DecoTexi salongis on nüüdsest lai valik linaseid kangaid, mis on Euroopas (seejuures mitte ainult Skandinaavias) hetkel väga nõutud ja trendikad. Kuhugi ei ole kadunud ka villa sisaldusega mööblikangad, mille valik on samuti DecoTexil laienenud.

 Allikas: et-ee.facebook.com

Allikas: et-ee.facebook.com

Linased ja villa sisaldusega kangad sobivad hästi loodusest hoolivale inimesele ning Skandinaavia- ning vintage - stiili austajatele. Nende kasutamine interjööris on üha enam sagenenud ning DecoTexilt on võimalik tellida lisaks tekstiilile ka linaste kangastega kaetud diivaneid ja toole. Näidised leiate DecoTexi salongist.

 Allikas: et-ee.facebook.com

Allikas: et-ee.facebook.com

Teise trendina kangatööstuses võib välja tuua sameti, mis hakkas tasapisi taas populaarsust võitma juba mõne aasta eest. Nüüdseks on sametised mööblikangad kindlasti moes ka Eestis ning nende tagasitulek on huvitavam kui kunagi varem, kuna ühevärviliste sametite kõrvale on sel aastal pakkuda mitmeid mustreid ja ka huvitavaid tekstuurseid ning reljeefseid sametisi kangaid.

 Allikas: et-ee.facebook.com

Allikas: et-ee.facebook.com

Decotex Trade OÜ on mööblikangaste maaletooja alates 2011. aastast. Decotexi uus esindussalong asub aadressil Pärnu mnt 160E, Tallinnas.

Mööblikangaste laokollektsioon on väga lai, see täieneb pidevalt ning sealt leiab meelepärase kanga igaüks. Decotex pakub ka väga laia valikut tellimuskangaid.

Lisaks kangastele leiate salongist mitmekesise valiku dekoratiivpatju. Kui müügis olevate patjade seast ei leia meelepärast, on kliendil erakordne võimalus tellida erimõõdus, erineva sisutäitega ning loomulikult endale sobivast kangast patju.

Olete oodatud tutvuma laia kangavaliku ning vahvate sisustustoodetega!

Decotex Trade OÜ
Pärnu mnt 160E
11317 Tallinn
Tel: 5309 4945
Facebook

Sisestatud: 15.07.2015