Artiklid ja uudised

EVlink Wallbox - säästlik elektriautode kodulaadija välitingimustesse

Schneider Electricu uus õues kasutamiseks mõeldud elektriautode kodulaadija EVlink Wallbox on ökonoomne laadimislahendus kodudesse, nii era- kui ka kortermajadesse. Lihtne laadimisvõimalus välitingimustes tagab auto kiire sõiduvalmiduse.

Schneider Electric on välja tulnud uue välitingimustesse sobiva elektriautode laadimisseadmega. EVlink Wallbox laeb elektriauto aku vähem kui nelja tunniga (kui kasutada 32 A voolu) ehk ligi kaks korda kiiremini kui kodust vooluvõrku kasutades. Energia kokkuhoiu eesmärgil on tipptundidel võimalik laadimisvõimsust piirata.

 Allikas: www.schneider-electric.com

Allikas: www.schneider-electric.com

Rain Reitmann, Schneider Electric Eesti tegevjuht: “Elektriauto on väga keskkonnasõbralik sõiduvahend, kuid paljudel autoomanikel ja –kasutajatel ei ole garaaže, kus autosid hoida ja laadida. Selleks, et turu vajadustele vastu tulla, mitmekesistasime oma elektriautode laadimisvõimalusi ja tõime turule uue välitingimustes kasutatava EVlink Wallbox laadija.”

Kvalifitseeritud elektrik paigaldab EVlink Wallbox laadimisseadme seinale vähem kui 30 minutiga. EVlink Wallbox vastab EV-laadimisstandarditele ning on sertifitseeritud akrediteeritud katselabori poolt. Laadija on mõeldud just pikaajaliseks kasutamiseks välitingimustes, mistõttu on see veekindel (IP 54), põrutuskindel (IK 10) ning suurendatud vastupidavusega UV-kiirgusele. Tänu minimalistlikule disainile sobib laadimislahendus hästi erinevate hoonetega, olgu selleks era- või kortermajad.

 Allikas: www.schneider-electric.com

Allikas: www.schneider-electric.com

Schneider Electric on uute elektrilaadimislahenduste väljatöötamises esirinnas, aidates juurutada keskkonnasäästlikku autosõitu koostöös tuntud tootjate BMW, Fordi ja Renault’ga ning laadimisjaamade infrastruktuuri loojate RWE ja New Motion’iga.

EVlink Wallbox sobib kõikidele elektriautodele ning seda on võimalik osta professionaalsetelt elektrimaterjalide edasimüüjatelt.

Schneider Electric Eesti
www.schneider-electric.com/ee
Facebook

Sisestatud: 07.04.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki