Artiklid ja uudised

Suar puidust laud - naturaalne ja unikaalne

Suar Design soovib rikastada disainimaastikku millegi stiilse ja omapärasega, aga samas naturaalsega - seega pakuvad nad oma tootevalikus suar puidust laudu, mis on pärit Indoneesiast.

Idamaist ja eksootilist puitu kaunistavad praod ning oksakohad, mis muudavad iga laua omanäoliseks. Hetkel on tootevalikus erineva pikkusega laudu (1,2m - 3m), kõigil on erinev muster ja kuju. Tooted on laos olemas, tarneaeg on 2-3 tööpäeva.

Võimalik on tellida ka laud vastavalt kliendi erisoovile ja mõõtudele. Laudade pikkused võivad ulatuda kuni 6 meetrini. Eritellimusel laudade tarneajad on kuni 12 nädalat.

 Allikas: suardesign.com

Allikas: suardesign.com

Suar puit on suur troopiline puu, mida leidub Lõuna - Ameerikas, kuid samuti Kagu - Aasia riikides nagu Tai, Indoneesia ning Malaisia. Suar puu võib kasvada kuni 25 meetri kõrguseks ja puu kuulub looduskaitse klassi G5, mis tähendab, et ta on väga laialt levinud ning ei kuulu ohus olevate liikide hulka.

Suar Design poolt pakutavad lauad on valmistatud 6 - 10 cm paksusest ühes tükis suar puidust. Iga laud on omanäoline, mõndadel juhtudel jäävad näha oksakohad, kuivamisega tekkivad praod, mis on kõik suar puidust laudadele väga omased. Sellel puidul on märkimisväärne vastupidavus - tänu tema tihedalt läbipõimunud puukiududele sobib ta ka kasutamiseks välistingimustes, aga sel juhul tuleks laud paigutada katuse alla ning eemale lauspäiksesest. Suar puidust laua eest hoolitsemine on väga kerge - lihtne hooldus kord aastas õli või vahaga on piisav. Igapäevahoolduseks piisab seebiveega pesemisest.

Suar puidust laudu saab kasutada nii elutoas, magamistoas, vannitoas, ühiskondlikes ruumides, aias ja terrassil ning erinevate disainielementidena. Tuleb ainult lasta ideedel lennata ning olla loominguline!

Suar Design OÜ
Telefon: +372 5393 6686
E-post: info@suardesign.com
www.suardesign.com
Facebook

Sisestatud: 23.04.2015