Artiklid ja uudised

"Interjöör 2015 rahva lemmik messistend" tiitli võitis NORR11

Aprillikuu viimasel nädalavahetusel Eesti Näituste messikeskuses toimunud sisustusmess "Interjöör 2015" on selleks korraks lõppenud.
Käesoleval aastal oli tegemist juba 18.-nda kevadise kodu- ja sisustusteemalise suursündmusega "Interjöör 2015". Samal ajal peeti ka aiandusmessi "Aiandus 2015".

Mess tõi kohale hea valiku sisustus- ja aiandustooteid, suurimad tegijad, spetsialistid ja mõnusa messimelu, samuti tutvustati messil mitmeid uudisprojekte ja jagati kingitusi. Vaata fotomeenutust siit.

 Allikas: norr11.com

Allikas: norr11.com

Traditsiooniliselt korraldas Sisustusweb.ee messil PARIMA MESSISTENDI valimise, et tunnustada tublisid firmasid.
Messi lõppedes loeti hääled kokku ning võitjaks pärjati Skandinaavia disainmööbli bränd NORR11.
NORR11 messiboksis sai uudistada lisaks tuntud toodetele ka nende uusi versioone nagu näiteks tugitooli Mammoth Fluffy nahast varianti, NY11 söögitoolide pähklipruune versioone ning Langue söögitooli erinevaid versioone, MAN seeria marmorist kohvilauda, suar puidust Rough lauda ja paljut muud.

NORR11 on Skandinaavia disainmööbli bränd, mis on Eestis tegutsenud juba aastast 2012. Ettevõttel on olemas esindusshowroom Rotermanni kvartalis Tallinnas.

NORR11 püüab uuendada ja ümber kujundada klassikalist disaini, luua tõeliselt ikoonilisi taieseid, mis peavad ajale vastu nii füüsiliselt kui ka esteetiliselt. NORR11 mööbel peegeldab Taani kaasaegse liikumise pärandit 1900-ndate keskpaigast, mida iseloomustab puhtus, selged jooned, loomulikkus ja suurepärane viimistlus. NORR11 mööbel on ajatu.

Nende teine soov on teha kvaliteetset ja taskukohast disainmööblit kõigile - nii pakuvad nad esteetilist, funktsionaalset ja mugavat mööblit igasse koju!

NORR11 võidukas meeskond Allikas: norr11.com

NORR11 võidukas meeskond Allikas: norr11.com

Võitja sai lisaks väärikale tiitlile auhinnaks ka 1000 € väärtuses reklaamiteenuseid Sisustusweb.ee portaalilt.

Kõigi hääletajate vahel loositi messi lõppedes samuti kaks toredat auhinda.

LIGNE ROSET disainvaasi võitis Hanno Reintam.
NORR11 suviselt romantilise tootekomplekti võitis Greta Reisalu.

Palju õnne võitjatele ning suured tänud kõigile hääletajatele!

Sisukat kevade jätku!
Sisustuswebi toimetus

Sisestatud: 27.04.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki